DCS World (Eagle Dynamics)

Arra viszont emlékszem, hogy az alapvetően eltérő D verziót egyátalán nem fogják lemodellezni (erre utal a modul F-14A/B neve is).

Engem ezek után az érdekel, hogyha a második kabin is aktívan használható lesz, akár onlien, cooperative módban is, akkor az olyan, már valahol a csőben levő gépek, mint pl a Szu-24, vagy a Mi-24P milyen király lesz majd.

• Tetszik
Reactions: molnibalage
Arra viszont emlékszem, hogy az alapvetően eltérő D verziót egyátalán nem fogják lemodellezni (erre utal a modul F-14A/B neve is).

Engem ezek után az érdekel, hogyha a második kabin is aktívan használható lesz, akár onlien, cooperative módban is, akkor az olyan, már valahol a csőben levő gépek, mint pl a Szu-24, vagy a Mi-24P milyen király lesz majd.

Azt mondták, hogyha kapnak engedélyt a D-re akkor az is lesz. A multi crew téma nem olyan egyszerű, a korábbi modulokban amennyire tudom nem igazán kiforott az egész. Ismerősöktől hallottak alapján a multicrewhoz ugyan hiába van egy "platform" ED-től, de jelentősen múlik a végeredmény minősége az adott fejlesztő csapattól.

Íme, végre a MiG-29-est is megcsinálták. Felhajló szárny, rendes fúvócsőmozgás (alapjárat, maximál, utánégetés), páraleválás, mint a Hornetnél is.
Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Íme, végre a MiG-29-est is megcsinálták. Felhajló szárny, rendes fúvócsőmozgás (alapjárat, maximál, utánégetés), páraleválás, mint a Hornetnél is.
Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt!

Azért ez csak minimál tudtommal, ugyanúgy arcade szinten van a gép a többihez képest, FM lett újabb külsőségek javultak.

d42db05644.png

• Tetszik
Reactions: Pocok75

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Videózásra tényleg kiváló.

Igen, de A2G radar még sehol, meg normális ECM rendszer kidolgozva. Egyesek meg már F-22-t vizionálnak.
Mit értünk normális ECM rendszer alatt? Soha semmilyen szimulátorban vagy más játékban nem láttam lemodellezve a különféle radarok különféle főbb paramétereit. Még a Command and Naval operationsban sem asszem, bár ott csak a felszínt karcolgattam.

Mit értünk normális ECM rendszer alatt? Soha semmilyen szimulátorban vagy más játékban nem láttam lemodellezve a különféle radarok különféle főbb paramétereit. Még a Command and Naval operationsban sem asszem, bár ott csak a felszínt karcolgattam.

Bármit értek, amihez hozzá lenne nyúlva és nem a jelenlegi lenne.

Hát ez befosatós. A gép ahogy rázkódik és zajong a kabin. Ilyen még nem basztam egy szimben sem. 5:00 táján.