DCS World (Eagle Dynamics)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
Ennek még nincs topikja.

Az új DCS 2.0 az EDGE grafikai motorral. Impresszív.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 073
15 030
113
Ez majdnem olyan jó, mint az igazi, megdöbbentően élethű a hatás! Szépen jelzik a műszerek is (elfordulásjelző, műhorizont) a gép pozícióját. Mikor "átrepültünk" a villanydrótok alatt, hát kissé megugrott a pulzusom...

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63

Szerintem 2-3 hónapon belül kiadják, legalább alfaként.

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 939
67 958
113
Ha már így állunk, akkor csináltam "Szu-35Sz" demót:

Katasztrófasorozattal megspékelt airshow-t:

És 50%-os töltéssel MiG-21bisz demót:

https://www.youtube.com/watch?v=hLNMvoUTUjc&list=UUQhWmv8q4hw8Y220twk9uXQ

M

molnibalage

Guest
Szerintem 2-3 hónapon belül kiadják, legalább alfaként.

Én nem merek jósolgatni, de a videóban elhangzó futó projektek is érdekesek. Az erdeti tervek után 10 évvel végre talán lesz új szuperszonikus multirole jet gép. (F-16/F-18). Valahol vicces, hogy ennek is örülni kell..

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63
<blockquote>Szerintem 2-3 hónapon belül kiadják, legalább alfaként.

Én nem merek jósolgatni, de a videóban elhangzó futó projektek is érdekesek. Az erdeti tervek után 10 évvel végre talán lesz új szuperszonikus multirole jet gép. (F-16/F-18). Valahol vicces, hogy ennek is örülni kell..</blockquote>

Eredetileg december végére akarták kihozni az egészet, de szokás szerint teljesen elcsúsztak vele. A videóban amit linkeltél asszem azt mondja, hogy nyitott alfaként akarják először kiadni, a videó amit én linkeltem októberi felvételeket tartalmaz, sanszos, hogy amit te linkeltél, az is. Az újévi fórum postban is 2015 elejét írtak.

A Hornettel nem tudom mi lesz, de úgy néz ki, hogy a Leatherneck banda egy F-14 variánst is fog csinálni, én azt várom a leginkább.

M

molnibalage

Guest
Sanszosan az is egyfeladatos vadász lesz. Én azt várom már, hogy egyszer az életben csináljon valaki normális F-16A-t. Képtelen vagyok felfogni, hogy a sok user miért a legújabb technikát akarja látni, mikor úgysem lehet modellezni. Az F-16A-ról, de még a C-ről is teljes flight performance elérhet és az avionika is olyan régi, hogy simán modellezhető.

Egy Growlerrel mégis mi a francot akarnának...? Ott kezdődik, hogy elve a SAM modellezés fejlesztése nélkül eleve értelmetlen egy SOJ gép...

• Tetszik
Reactions: endre

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63
... és ott folytatódik, hogy az ECM még viccnek is rossz a játékban.

Mondjuk arról pont nem tudok semmit, hogy bárki is Growlert akarna csinálni. Azt tudom, hogy a VEAO egy Typhoonon dolgozik, de hogy az pontosan mit takar azt nem tudom. Kíváncsi lennék mennyi infót kapnak a légierőtől.

Én azt várom már, hogy egyszer az életben csináljon valaki normális F-16A-t. Képtelen vagyok felfogni, hogy a sok user miért a legújabb technikát akarja látni, mikor úgysem lehet modellezni. Az F-16A-ról, de még a C-ről is teljes flight performance elérhet és az avionika is olyan régi, hogy simán modellezhető.

Szerintem majd a Hornet után. Vagy nem. :D

Ott kezdődik, hogy elve a SAM modellezés fejlesztése nélkül eleve értelmetlen egy SOJ gép...

Ehhez az is kéne, hogy a CA működjön és lehessen manuálisan kezelni a dolgokat, mert jó AI-t úgyse fognak rá írni. Nincs annyi idejük.

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63

M

molnibalage

Guest
SG.hu DCS topikból.

http://www.mudspike.com/qa-with-matt-wagner-producer-eagle-dynamics/

Az ottani veteránok szerint a végén ebből még a végén idén sem le release, jó ha lesz beta...

sidewinder1

Member
2012. március 13.
217
4
18
Mivel eléggé halott a topic, ezért ide is beteszem,itt legelább egyáltalán nem off. Egy új-zélandi csapat félgömbre vetített, mozgó platformos rendszert csinált a DCS-hez.
A cucc elképesztő élményt adhat, elképesztő áron( 35 000 új zélandi dollár):

sidewinder1

Member
2012. március 13.
217
4
18
A legfejlettebb berendezésük,a TITAN6K a 35000 dollár. Ez a cucc 270/100 fokos látószöget, ad. Ennél jóval ocsóbban a 180/60 fokos látószöget adó Icarus 180 és a 270/60 fokos látószöget nyújtó Icarus 270 érhető el.

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 474
5 578
113
Csináld magad pilótafülke a szimulátorhoz, profi szinten:

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Hát ez már annyira jó hogy nézni kell:DDD

Ugye neked is van molni valami hasonló? DDD

M

molnibalage

Guest
Áh, én lassan 7 éve nem repülök aktívan, mert inkább fejlesztgettem. A Track IR-emet is eladtam. Majd egyszer veszek egy újat. X52 Pro azért van, de semmi több...

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63
Szerintem néhány éven belül teljesen értelmetlenné fog válni ez a nagy látószögű nagyképernyős bohóckodás. Ha komolyabb szintre fejlődnek a VR-el akkor az a 3D-s látással sokkal olcsóbban jobb élményt nyújt. A pilótafülke építgetés mondjuk megmaradhat, hogy a VR mellett valódi gombokat nyomkodj.

Mondjuk továbbra is szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen szemüveg mennyire egészséges a szemnek.

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 474
5 578
113
Egy átlag számítógépes felhasználónak mit kell ahhoz megtanulni, hogy egy ilyet tudjon építeni? Az elején végigkapcsolgatott panelek építettek vagy ilyet is lehet venni?