M
forums.eagle.ru

Én a gumilapátok közé nyúlás nagyon pontos szimulációjára gondoltamA mil24 marhára népszerű lett. Videó hegyek vannak feltöltve.

Hát, ere kíváncsi leszek, hogy a radaros MAWS-szát és mást hogyan modelleznek majd hozzá.Derült égből villámcsapás.

Annyit meg kell jegyezni, hogy a Hornet és Viper az ED munkája, nem a Heatblur-é, akik a Viggent és Tomcatet fejlesztették.Hát, ere kíváncsi leszek, hogy a radaros MAWS-szát és mást hogyan modelleznek majd hozzá.
Ismerve, hogy miket kummantottak be a Hornet és Viper-nél és aztán mit gányoltak össze...
Mondjuk az is érdekes, hogy az A-10C gépekre sem modellezték fel a MAWS-ot, ami a 2008-ban Kecsóra látogató A-10A gépeken is ott volt már...
Igen, ilyesmik a zizisek.Annyit meg kell jegyezni, hogy a Hornet és Viper az ED munkája, nem a Heatblur-é, akik a Viggent és Tomcatet fejlesztették.
Őszintén szólva fogalmam sincs hogy hoznak majd ki ebből egy valósághű szimulációt, mikor gyakorlatilag minden minősített a gépen. Ebből a DCS-ben már nem egyszer volt probléma. A black shark 3-ból is ki kellett hagyni a Prezident-Sz rendszert a minősített státusza miatt, de az általad említett MAWS-t is asszem ugyanezért nem rakták rá az A10-re.
Arról nem esett szó, hogy melyik Tranche, vagy hogy milyen képességekre kell számítani, de a síneken már ott feszít a Meteor, ami enyhén szólva feltételezi, hogy nem a "fapados" régi Tranche 1-ről van szó.
ED honlapon ha bejelentkezel, ott megjelenik az accountod alatt a licensz?Hogy a búbánatba lehet aktiválni a meglevő modulját az embernek? Az A-10C korábban fent volt, de ez a fantasztikus program simán eltüntette magáról.
A module man. csak megvásárlást kínál fel, aktívációt nem. Én még a pattintott kőkorban DVD-n vettem meg és úgy van hozzá licensz key-em.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..