DCS World

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
894
2 772
93
Jelentős frissítést kaptak a rakéták.
 • Corrected RSC of most missiles to bring values to a more realistic look. Nothing special, just percentages.
 • AIM-9X missile. Corrected params of proportional navigation. Now the missile will be more agile.
 • R-27R/T missiles. We conducted preliminary CFD research, on the basis of which the aerodynamic drag coefficients were reduced. Missiles began to fly a bit faster by 10-20%.
 • R-27ER/ET missiles. Revised aerodynamic and motor data. Reduced zero-lift drag in subsonic and high supersonic regions. Updated rocket motor data for a more realistic velocity profile. Missiles began to fly a bit faster.
 • Fixed error which forces R-27 and other missiles to perform strange manoeuvres when launched from inverted flight or flight with high roll angles.
 • Introduced low altitude aiming errors for AIM-7 and AIM-120 missiles.
 • Fixed several missile synchronization errors in multiplayer.
 • New missile launch sounds for exterior and cockpit views. Missile launch sounds are now divided into 4 types: light, medium, heavy, ejection.
 

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
663
2 370
93
Továbbra is dolgozik az ED Moszkvában a BS3 fejlesztésén. Egy kép arról, hogy mi várható az új modultól. Lesz Igla és lesz rakétaindításra figyelmeztető rendszer integrálva. A rendszer az ABRISZ-on jelzi majd, hogy milyen irányból kapjuk az áldást. Jó látni,hogy nem nullázták a projectet, és még ha csak részben is, de kap a gép újabb képességeket.
 

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
663
2 370
93
Még pár újabb screenshot amit kiraktak a BS-3-ból. Úgy tűnik, hogy az új orosz titokvédelmi törvénynek a Vityebszk rendszer szimulátorba való integrálása esett áldozatul, ugyanis az új képeken már nem látni a Vityebszk rendszer DIRCM tornyai
t, amelyek a Ka-52-eseknál szériatartozéknak számítanak, de először az egyik Ka-50-es prototípusra integrálták a valóságban.