Nem mondta senki, hogy nem voltunk meghívva.Aranyos. A szerbeket meghívták az első lövészetre minket nem. Szuper
De azt sem, hogy nem voltunk ott.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem mondta senki, hogy nem voltunk meghívva.Aranyos. A szerbeket meghívták az első lövészetre minket nem. Szuper
Egy honvédségi Airbus járt arra épp akkor, valószínűleg nem véletlenül... Ez még csak a második indítás volt, az integrációs munkát várhatóan az év végére fejezik be. Sok érdekes apró infó van a többi cikkben is, amiket az elmúlt egy hétben linkeltünk be ebbe a topikba, érdemes azokat is elolvasni.Aranyos. A szerbeket meghívták az első lövészetre minket nem. Szuper
vagy 5x volt már
Repül a Spike ER2, Brassó mellett tesztelik.
Jobban örülnék ha már végre valahára megérkeznének a spike szállítmányaink.
În premieră, un elicopter H145M a lansat cu succes o rachetă SPIKE ER într-un poligon din România
Airbus Helicopters a realizat prima demonstrație de tragere cu racheta SPIKE ER2 de pe un elicopter H145M la un eveniment organizat la poligonul Cincu din Brașov, România. Demonstrația a urmat unei etape de succes de eliminare a riscurilor, realizată la îm.defenseromania.ro
Másik topikba írta, ott még nem volt. Én helyeztem át ide, hogy ne kezdődjön el a találgatás erről egy másik topikban újra.vagy 5x volt már
Én se ebbe a topikba raktam be, most mégis itt vanMásik topikba írta, ott még nem volt. Én helyeztem át ide, hogy ne kezdődjön el a találgatás egy másik topikban újra.
Repül a Spike ER2, Brassó mellett tesztelik.
Jobban örülnék ha már végre valahára megérkeznének a spike szállítmányaink.
În premieră, un elicopter H145M a lansat cu succes o rachetă SPIKE ER într-un poligon din România
Airbus Helicopters a realizat prima demonstrație de tragere cu racheta SPIKE ER2 de pe un elicopter H145M la un eveniment organizat la poligonul Cincu din Brașov, România. Demonstrația a urmat unei etape de succes de eliminare a riscurilor, realizată la îm.defenseromania.ro
Újraolvasva a korábbi cikkeket, így néz ki a tesztet megtekintő országok listája: Brazília, Peru, Japán, Németország, Franciaország, Finnország, Észak-Macedónia, Szerbia, Magyarország, Románia. Már csak 1 országot nem ismerünk...A demonstráción 11 ország fegyveres erőinek képviselői vettek részt.
Ez a hír még hányszor lesz ide betéve?!
Ő sem ebbe a topikba írta, csak áthelyeztem ide, azt remélve hogy a későn értesülők rájönnek, hogy érdemes a HTKA fórumot olvasni, mert itt már az előző két oldal is erről szólt...Ez a hír még hányszor lesz ide betéve?!
Szerintem azért rakják be más topikokba, mivel ott nem látják ezért azt hiszik, hogy még nem volt a hír.Ő sem ebbe a topikba írta, csak áthelyeztem ide, azt remélve hogy a későn értesülők rájönnek, hogy érdemes a HTKA fórumot olvasni, mert itt már az előző két oldal is erről szólt...
Jóvanna, hát én is hibázhatok...Ő sem ebbe a topikba írta, csak áthelyeztem ide, azt remélve hogy a későn értesülők rájönnek, hogy érdemes a HTKA fórumot olvasni, mert itt már az előző két oldal is erről szólt...
Jóvanna, hát én is hibázhatok...
Jár is a piros pont mindenkinek, mert hírt hoztatok és megkerestétek pl. a magyar H145M topikot, csak ez egy gyári H145M volt egy romániai bemutatón. Magyar részről hivatalos forrásból még annyi sem jelent meg erről, hogy ott voltak nézőnek.Szerintem azért rakják be más topikokba, mivel ott nem látják ezért azt hiszik, hogy még nem volt a hír.
krisss, azt mondta valahol, hogy kint voltunkJár is a piros pont mindenkinek, mert megkerestétek pl. a magyar H145M topikot, csak ez egy gyári H145M volt egy romániai bemutatón. Magyar részről hivatalos forrásból még annyi sem jelent meg erről, hogy ott voltak nézőnek.
Épp most repült Romániából Magyarországon keresztül haza a két gyári H145M prototípus...
2002.05.22. és 25. között az Airbus HForce rendszerrel felszerelt H145M helikoptere képességbemutatót tartott Romániában, Rafael Spike rakétával éleslövészetet végrehajtva...
Az eseményen több nemzet is részt vett megfigyelőként: például Brazília, Németország, Japán, Franciaország, Finnország, Peru és mások.