Koma! Ez a kártya akkor jön elő, amikor már végképp nincs más. Engem nem zavar. Remélem téged sem. (Igazság szerint Maróth urat sem! )Aki magát saját pöcséről nevezi el, és arra is képtelen, hogy néhány órát autózzon és valamit saját szemével nézzen meg attól milyen hozzászólást remélne az ember ...
Én ezt írtam?A kiállításon Bren1 és Bren2 fegyverek is voltak. Nem fotóztam végig.
Beraksz 3 képet mindegyiken a "katona" Bren 1-essel a kezében akciózik.
Erre képaláírásnak beteszed ezt:
Nem a katona a fontos, hanem a fegyver a képen.
Ez is Bren2-es változat.
Ahogy ez is.
(egyik sem az! )
Nem az volt a kérdés, hogy melyik saját, vagy melyik nem, hanem az, hogy egyáltalán miért használod más fényképét, amikor gondolom sikerült egy csomó sajátot is lőni.Az összes képen ahova nincs forrás írva az saját, ahova forrás van az nem saját. ca. 90% saját kép.
Végül is az egész blogbejegyzésnek ez lett volna talán az egyetlen releváns információ, mivel eddig senkinek sem engedtek ilyet. Emiatt nincs is RM saját kép.A megfotózott Lynx-et belülről nem rakom fel, mert egyrészt ott vannak a RM saját képei, meg aztán mindent nem rak fel az ember.
Csak hátulról ajtón befényképezős.
Erre te leírod:
A Hiúz belsejét is lehetett fotózni meg bent ülve is egyébként, amit nálunk félig-meddig engedélyeztek csak.