És biztosan jó drága!Szép kis holmi ez, na.
![]()
Nahát, milyen indiszkrét vagy.És biztosan jó drága!
Az RCWS-el gondolom.Nahát, milyen indiszkrét vagy.
Amúgy 3 misi $ körül van.
Igen az APC verzió 3 misi.Az RCWS-el gondolom.
Boxernak mennyi az APC verziója? 7-8millió?Igen az APC verzió 3 misi.
Passz, a britek beszerzéseit kell matekozni ez ügyben.Boxernak mennyi az APC verziója? 7-8millió?
Szerintem nem drága, de a nagy része otthon készül, így gondolom tud olcsóbb lenni.Most akkor ez olcsó vagy drága? Vagy középszar?
Az árkategória!Szerintem nem drága, de a nagy része otthon készül, így gondolom tud olcsóbb lenni.
Mi középszar? Az Eitan maga?
Ahhoz képest, hogy milyen jól teljesít -és ez szvsz nem volt tervezett, papíron még be sem lehetett volna vetni,Az árkategória!
Akkor meg kell vegyük! Pláne hogy hivatalosan papíron létezik csak!Ahhoz képest, hogy milyen jól teljesít -és ez szvsz nem volt tervezett, papíron még be sem lehetett volna vetni,
úgyhogy kellemes meglepetés- szerintem nem drága.
Az ment bevetésre, ami épp elérhető volt.![]()
Érdekes,hogy kész van az IFV verzió is,de az IDF elöbb az APCt kéri.
Mert ha olcsóbban adják,többet adhatnak el?Azt áruljátok el, hogy miért adnák egy fillérrel (sékellel) is olcsóbban mint a Boxert, ha ugyanolyan jó? Hülyék szerintetek, hogy önként mondjanak le némi profitról?
Ezt nem komolyam gondolod ugye?Mert ha olcsóbban adják,többet adhatnak el?
Ez alapvetően az IDF-nek lett kifejlesztve.Azt áruljátok el, hogy miért adnák egy fillérrel (sékellel) is olcsóbban mint a Boxert, ha ugyanolyan jó? Hülyék szerintetek, hogy önként mondjanak le némi profitról?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..