Embraer EMB 312 Tucano / EMB 314 Super Tucano / A-29A/B

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

anonim999

Well-Known Member
2016. március 19.
2 334
3 278
113

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. április 19.
21 031
35 128
113
Kezdjetek el ismerkedni vele is. Lesz minden, mint a falusi búcsúban. :cool:

Embraer EMB-314 Super Tucano

Most Portugáliában haknizik vele az Embraer, de felkerültünk az étlapra.

"A gyári EMB-314 Super Tucano repülőgépek jelenléte Európában szintén eredményezhette a promóciós kampány kiterjesztését a kontinens más országaira. A lehetséges célpontok közé tartozik Magyarország, Svédország és Ukrajna is."

Az Embraer marketing offenzívája Portugáliában egy új szerződés esélyével

Én nem tudom, hogy a lengyelek honnan szerzik az információikat, amikor semmi közük az egészhez... de ettől még lehet igazuk.
Ahogy korábban írtam a balkánon Montenegróban és a horvátoknál voltak, a litvánok pedig elutaztak Horvátországba megnézni. Utána mentek Portugáliába.
A horvát-magyar együttműködés miatt lehettek ott magyar megfigyelők is, de a horvát írásban külön ezt nem említették.
 
  • Hűha
Reactions: formosa1

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. április 19.
21 031
35 128
113
Az ukránoknak mindenki mindent el akar adni. Gondolom náluk nyomulnak az olaszok, koreaiak is, nem csak a brazilok. Meglepne, ha végül L-39-et vennének...
A svéd-brazil együttműködésre lehet esély, mert a svájciaknál a Gripenért cserébe PC-21 beszerzést vállaltak volna, de a svájciak kizárták őket a tenderből, így az már biztos nem lesz. Viszont most már van a Saab-Boeing T-7A Red Hawk is...
 
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. április 19.
21 031
35 128
113
The Philippine Air Force (PAF) said the Embraer A-29B "Super Tucano" attack aircraft which was recently damaged during a "routine" maintenance check flight is repairable and will be returned immediately to service once the needed parts and technicians arrive from Brazil...

The PAF said the aircraft was damaged following a routine maintenance equipment check flight (ECF) in Clark Air Base, Pampanga.

At the time of the mishap, the aircraft was being flown by a Brazilian instructor pilot from Embraer as "pilot-in-command" with the PAF 15th Strike Wing commander as "observer/passenger" during the flight.