Sajnos érezhető az új német kormány előszele. Köszi Merkel mutti!Ezek kretének.
Nem tudom enyhébben megfogalmazni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sajnos érezhető az új német kormány előszele. Köszi Merkel mutti!Ezek kretének.
Az biztos, csak brüsszeli politikus még soha nem ismert be, hogy elbaszta, uh mégjobban fogják nyomni a zöld hülyeséget, hogy tízszeres áramár mellett majd megmutassák, hogy igenis ez volt a megoldás, mert a zöld energia megcsinálta. Azt meg a német még lehet megfizeti, de annál keletebbre már nem tudom hogyan.Ezek kretének.
Tízszeres áramár mellett a megújuló energia már kimondottan olcsó.Az biztos, csak brüsszeli politikus még soha nem ismert be, hogy elbaszta, uh mégjobban fogják nyomni a zöld hülyeséget, hogy tízszeres áramár mellett majd megmutassák, hogy igenis ez volt a megoldás, mert a zöld energia megcsinálta. Azt meg a német még lehet megfizeti, de annál keletebbre már nem tudom hogyan.
Nem biztos, hogy állami támogatás nélkül még úgy is megérné, meg ha nem lenne kötelező átvétel fix áron, akkor azt a kocskázatot bevállalnák.Tízszeres áramár mellett a megújuló energia már kimondottan olcsó.
Ha stabilan ilyen magas lenne az ár, akkor megérné támogatás nélkül is. De nem marad ilyen magas. Ha feltámad a szél, akkor pár hét múlva megin a negatív áramárról jönnek a hírek.Nem biztos, hogy állami támogatás nélkül még úgy is megérné, meg ha nem lenne kötelező átvétel fix áron, akkor azt a kocskázatot bevállalnák.
Az biztos, csak brüsszeli politikus még soha nem ismert be, hogy elbaszta, uh mégjobban fogják nyomni a zöld hülyeséget, hogy tízszeres áramár mellett majd megmutassák, hogy igenis ez volt a megoldás, mert a zöld energia megcsinálta.
20 Ft/Kwh-tól felfelé a PV megtérülő , jó üzlet a befektetőknek ! Az alatt már nem érdekli őket ! Viszont az felett már minden gyorsabb megtérülést és nagyobb hasznot hoz !Nem biztos, hogy állami támogatás nélkül még úgy is megérné, meg ha nem lenne kötelező átvétel fix áron, akkor azt a kocskázatot bevállalnák.
Aznap. Mert már délután el kell kezdeni elengedni a hidrogént, vagy felrobban.HIDROGÉN TALÁLKOZIK A TEHERAUTÓVAL-MAN KEZDETI PROTOTÍPUSOKAT ÉPÍT
Itt azt írják, hogy 800 km-t tud menni a teherautó egy feltöltéssel.MAN stories | MAN Truck & Bus
Zero emission, automation and digitalisation: Get insider info from the MAN universe here.www.mantruckandbus.com
A Mercedes is dolgozik rajta többek között.
Legutóbb is aszisztáltak. Franciaorszég volt Németország legnagyobb szövetségese. D z eés holland ipar is rájuk termelt. stb.Akarod mondani német. Ugyanis ez az ő kreténségük, a takonygerincű brüsszeliták meg csak aszisztálnak a negyedik birodalom újjabb őrjöngéséhez....
A németek egyszerűen nem tudják nem fullba nyomni a kretént. Ilyen a természetük, kész.
A nagyobb baj az, hogy Európa nyugati fele most már nem ellenáll nekik, hanem a takonygerincűségükből fakadóan asszisztál a baromságukhoz.
Te miről beszélsz?Aznap. Mert már délután el kell kezdeni elengedni a hidrogént, vagy felrobban.
20 Ft/Kwh-tól felfelé a PV megtérülő , jó üzlet a befektetőknek ! Az alatt már nem érdekli őket ! Viszont az felett már minden gyorsabb megtérülést és nagyobb hasznot hoz !
Tudok jobbat. ha fluorban égeted el, háromszor akkora a fűtőértéke. Vigyél fluort is.Valamelyik topikban heves vita folyt a hidrogén alkalmazhatóságáról katonai környezetben.
Nos, találtam egy jó kis diagrammot, beteszem ide:
Energy density - Wikipedia
en.wikipedia.org
Valamelyik topikban heves vita folyt a hidrogén alkalmazhatóságáról katonai környezetben.
Nos, találtam egy jó kis diagrammot, beteszem ide:
Energy density - Wikipedia
en.wikipedia.org
Tudok jobbat. ha fluorban égeted el, háromszor akkora a fűtőértéke. Vigyél fluort is.
De az igazi az antianyag-fuzionátorMég jobbat tudok. Ha termonukleáris hidrogénbombában égeted el akkor még pár nagyságrenddel nagyobb a fűtőértéke. Vigyél fissziós bombát is ...