Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább Paks 2 aláíróinak a kertjében kéne elásni. Legalább meggyőződnének "jótékony" hatásairól!
Inkább Paks 2 aláíróinak a kertjében kéne elásni. Legalább meggyőződnének "jótékony" hatásairól!
Építsék Moszkvában a Kreml-ben, ha már annyira környezetbarát. Az urán a 60-70-es évek elavult és súlyosan környezetszennyző ergiahordozója. /Akkor pl. szigetelésnek még az azbeszt volt a legmodernebb. Nagyon bevált a bauxitbeton éppítőanyaggal együtt! Soroljam még?!?/
Szerencsére azóta sokat fejlődött a tudomány, csak a politikusok bizonyultak fejlődésképtelennek!
Mindenki csak azt fujja, hogy az atom rossz, de alternativat nem javasolnak.</blockquote><blockquote rel="warrior">Építsék Moszkvában a Kreml-ben, ha már annyira környezetbarát. Az urán a 60-70-es évek elavult és súlyosan környezetszennyző ergiahordozója. /Akkor pl. szigetelésnek még az azbeszt volt a legmodernebb. Nagyon bevált a bauxitbeton éppítőanyaggal együtt! Soroljam még?!?/
Szerencsére azóta sokat fejlődött a tudomány, csak a politikusok bizonyultak fejlődésképtelennek!
Az meg részben politikai, és nem csak gazdasági kérdés, ha blitzkrieg és joker sötét, ruszkiknak nyaló politikusai "kedvező kamataikkal" évtizedekre eladósítják az országot.
Erőműfajták blitzkriegnek. Szél, víz, nap. geotermikus etc. Tudom, mindre lehet mondani ellenérveket, ám a ruszkik nagy bánatára egyik sem okoz rákot es nem termel évezredekig halálos sugárzást sem.
Inkább meséljetek a Fukusima és Csernobil áldozatok hozzátartozóinak. Sőt kiselőadást is tarthattok nekik a "sötétzöldekről" és a radioaktív sugárzás "kedvező élettani hatásairól". Biztos nagy sikeretek lesz!
Az meg részben politikai, és nem csak gazdasági kérdés, ha blitzkrieg és joker sötét, ruszkiknak nyaló politikusai "kedvező kamataikkal" évtizedekre eladósítják az országot.
Erőműfajták blitzkriegnek. Szél, víz, nap. geotermikus etc. Tudom, mindre lehet mondani ellenérveket, ám a ruszkik nagy bánatára egyik sem okoz rákot es nem termel évezredekig halálos sugárzást sem.
Végül fip7-nek: Olvastam a sugárzó hazugságokat. Melyről a 70-80-as évek általam átélt diktatúrája jut az ezembe. Aki szembe megy a sugárzóan oroszimádó kormány és a HTKA véleményével, az kitiltják, vagy illegalitásba vonulhat.
Ám megnyugtatlak: Én az oroszimádó jobboldal és a HTKA moderátor parancsára sem fogom a ruszkik hátsó felét és a hazugságaikat ki vagy benyalni.
Megnézem, hogy tél előtt, hogy fogja megbírságolni az eu a gazpromot, mivel az évi 130 milliárd köbméter orosz gázt nem tudja kiváltani.<i>"Trösztellenes eljárást indított az orosz Gazprom ellen az Európai Bizottság szerdán, mert úgy ítéli meg, hogy a cég visszaél piaci erőfölényével, 8 tagállamban felosztotta a piacot, és tisztességtelen árakat határozott meg – jelentette be Margrethe Vestager, a brüsszeli testület versenyjogi biztosa.
A Gazpromnak 12 hete van reagálni az EU állításaira. "</i>
Nekiment az EU a Gazpromnak
Ennyi a cikk mint idéztem feljebb, csak a forrás miatt linkeltem.