Az emberek egy része ebben az vészterhes időkben MILLÓS nagyságrendet költöttek el valamire, ami jelen állás szerint közel 0 Ft-ot fog érni.
1. Te szoktad mondogatni, hogy az embereket tekintsük felnőttnek, és nem kell mindig a hónuk alá nyúlni. Aki tájékozódott, az tudta, hogy nem tart örökké az aranyélet, meg azt is, hogy a rendszernek egyre megterhelőbb a sok napelem. Én csak innen tájékozódom, de nem lepett meg ez a döntés. (És mondom ezt úgy, hogy soha nem fordult meg a fejemben napelem telepítés. Ha megfordult volna, nyilván még jobban utánaolvasok, tájékozódok.)
2. Nem hinném, hogy mostantól nullát ér az a napelemes rendszer, hiszen ott a lehetősége, hogy a teljes megtermelt energia mennyiségét felhasználja saját maga számára. Télen ráköti egy villany fűtésre, és minden beérkező fotonnal csökkenti a fűtés számláját, pl.
3. Azt továbbra sem értem, ha maga a döntés amúgy pozitív (mert hogy magad is napelem ellenes vagy), akkor miért ez a nagy kirohanás, kifakadás.
Illetve értem, tudom, hogy a kormányra még véletlenül sem szeretnél semmiféle jót mondani, így minden intézkedésnél azokat a pontokat keresed, amibe bele lehet (akár néha még jogosan is) kötni. Ezért vagy a mindenszarizmus áldozata, és ezért kelted egy megkeseredett ember látszatát. Próbáld már meg legalább néha a dolgok jó oldalát látni!