Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha meglátom, hogy esik a hó, nekem a disznóvágás jut eszembe!Elmúlik a tél is, elmúlik a nyár is, aztán majd csak a szép emlék marad, hogy milyen jó volt otthon ülni a szobbáan, a száraz kenyeret rágcsálva megtakarítani azt a pénzt, ami jövőre a felét se éri már!
De ha a munkába járás üzemanyagköltsége 40k fölé meg, akkor nyugtass meg, hogy nem maradsz otthon!
Még nem kóstoltam, de biztos egyik se olyan keserű, mint te.
Jó lehet a családnak nézni a friss kenyeret, amikor mondod nekik, hogy megtehetnénk, hogy megesszük, de van még a szárazból, mi gógyis vidékiek vagyunk! Van pár gógyis tippem: Elmehetsz a családdal a Normafára is! Csak nehogy közöld a családdal, amikor odaértél, hogy mégsincs hóember építés, mert fizetős lett a parkolás, és megtehetnénk, hogy kifizetem, de nem volt kolbászból a kerítés!
Az biztos, hogy nem a minőségi ételeken, mert az nem sokat vesznek sajnos honfitársaink.
B@szki "bugyit" olvastam!Ha érzed a bugyt a lábadba akkor tedd !
Max. Erdélyben.Akkor Mordorban is lesz vilagossag?
Kevesebb ital , több önfegyelem elvtársam ! LOLHa meglátom, hogy esik a hó, nekem a disznóvágás jut eszembe!
B@szki "bugyit" olvastam!
Max. Erdélyben.
Miről van szó? se a címe, se a leírása nem hordoz semmi információt a tartalom témáját illetően.
Ez egy foshuzatos raklapszar csatorna. Felkonteos clickbait szarokkalMiről van szó? se a címe, se a leírása nem hordoz semmi információt a tartalom témáját illetően.
Gazdasági értelemben rövidtávról egy éven belül beszélünk, hosszú távról pedig 5 éven túl, a kettő közötti a középtáv. 2026 bizony erősen középtáv.Jövőre 2023. 2026 az nem távlati, de még középtávnak sem mondható.
Ahol valakinek a képe ilyen arányban rajta van a borítóképen, oda nem kattintok, sem oda, ahol "műszaki csatorna" és a műszaki tartalom kimerül az outsourced grafikában, de az "insane engineering behind..." marad az általános iskola szintjén (igen, kattintottam, mert a Blackbird-ről volt szó)Miről van szó? se a címe, se a leírása nem hordoz semmi információt a tartalom témáját illetően.
Régi szép idők...Ennyi Hastelloy N-et látni egyszerre is ritkaság.
Miről van szó? se a címe, se a leírása nem hordoz semmi információt a tartalom témáját illetően.
Ez egy foshuzatos raklapszar csatorna. Felkonteos clickbait szarokkal
Ez december 12, európai hálózat frekvenciája.
Hárfás Zsolt-tól loptam, ez mennyire volt problémás helyzet?
Ahol valakinek a képe ilyen arányban rajta van a borítóképen, oda nem kattintok, sem oda, ahol "műszaki csatorna" és a műszaki tartalom kimerül az outsourced grafikában, de az "insane engineering behind..." marad az általános iskola szintjén (igen, kattintottam, mert a Blackbird-ről volt szó)
Továbbra is tartom, hogy aki érti és benne van, csinálja, aki nem, az meg próbál ebből meggazdagodni - értékes és tisztelendő kivételek a hobbisták, akik meló mellett a szabadidőben csinálják.
Sajnos a világ nem a tartalmat, hanem a körítést eszi, nem baj, ha nem érti, legalább látványos.
Kalandos úton érkezett meg Magyarországra az orosz nukleáris fűtőanyag
Szijjártó Péter Facebook-posztban számolt be arról, hogy megérkeztek Magyarországra az orosz nukleáris fűtőelemek, amivel Pakson újabb hónapokra elegendő készlet áll rendelkezésre a biztonságos működéshez.www.portfolio.hu
Talán itt olvastam, hogy az a szabály, hogy minimum két évre be kell legyenek sztokkolva fűtőelemből. Ez nem jelenti azt, hogy a készlet nem lehet ennél nagyobb.Mindig csak hónapokra? Nem lehet több évre beszerezni?
Ez jól mutatja mi az a hulladék térfogat, ami miatt hisztiznek a sötétzöldek...Kalandos úton érkezett meg Magyarországra az orosz nukleáris fűtőanyag
Szijjártó Péter Facebook-posztban számolt be arról, hogy megérkeztek Magyarországra az orosz nukleáris fűtőelemek, amivel Pakson újabb hónapokra elegendő készlet áll rendelkezésre a biztonságos működéshez.www.portfolio.hu