Érdekességek a világ országaiból

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 252
113
Nem viccel a csaj,hányan bírnánk pár hektárról begyűjteni a szénát villával? :rolleyes:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Épp most végeztem én is a szénabehordással. Jöhetett volna segíteni.:) Profin nyomja, nem először gyűjt. Fitnesz terembe se kell mennie mint a sok műkörmös nyálas p.....k. Valaki jól jár vele.

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 073
15 030
113
Azt azért megnézném hogy tipegne a tarlón mezítláb. Csúnya vége lenne.
Látszik hogy nem vagy vidéki gyerek, így nem értesz hozzá. Tarlón mezítláb csúsztatott lábbal kell járni, hogy a talpad lefektesse a felfelé meredező szálakat és így nem szúr. Meg persze az edzett talpbőr se hátrány.
Viszont igazán lecserélhetnéd már az országunkon a nemzeti színeket a valódira, merem remélni hogy neked is jobban tetszene úgy. :):hadonaszos:

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 460
141
63
Látszik hogy nem vagy vidéki gyerek, így nem értesz hozzá. Tarlón mezítláb csúsztatott lábbal kell járni, hogy a talpad lefektesse a felfelé meredező szálakat és így nem szúr. Meg persze az edzett talpbőr se hátrány.
Viszont igazán lecserélhetnéd már az országunkon a nemzeti színeket a valódira, merem remélni hogy neked is jobban tetszene úgy. :):hadonaszos:
Életem első 10 évét falun töltöttem Szabolcsban, tudom mit beszélek.
A profilképem a magyar állapotokat tükrözi kendőzetlenül. Az igazság sose szégyen.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 477
58 934
113
Felénk a tarló a kalászosok vágása után van....;)

74575d7ae93a8cbc12477eb79f3001e3.png

Azt mondtam tarló,akkor tarló! :D

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 552
24 432
113
A profilképem a magyar állapotokat tükrözi kendőzetlenül. Az igazság sose szégyen.

A magyar állapotokat?
Én úgy tudom hogy az ország a NATO és az EU tagja, gazdasága, az export és az import 80% felett az EU felé irányul, minden szabályt, egyezményt és törvényt betart a kormány (tudod, ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit teszek).
Oroszországgal csak minimális a gazdasági kapcsolat, de légy erős Gyurcsány Feri is az oroszokkal akarta bővíteni Paksot, és ő is a keleti nyitást szorgalmazta, (csak hát ugye közben szépen megbukottt).
Észre kéne venni, hogy a művelt nyugat akkor kiabál korrupcióról, diktatúráról, amikor nem az ő cégeik nyernek. (lásd Budapest - Belgrád vasútvonal, az EU korrupciót kiáltott, majd előzékenyen felajánlotta hogy épüljön meg a vasút Olaszországban Velencétől).
Ahogy George Friedman mondta, amikor megkérdezté tőle, hogy mit kellene tennie az Orbán kormánynak, hogy az USA ne piszkálja, venni kellene pár F-16-os hrcigépet.
Lásd még Szaúd-Arábia. :)

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 928
86 481
113

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 073
15 030
113
Akkor már tudom, milyen szemüvegen át látod a világot. Jó lenne cserélni, főleg hogy nem is itthon élsz, így nem lehetnek korrekt információid. Persze időnként beszélhetsz olyannal, aki beszélt a szomszéddal aki azt olvasta Magyarországról.....

• Tetszik
Reactions: antigonosz

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 460
141
63
Akkor már tudom, milyen szemüvegen át látod a világot. Jó lenne cserélni, főleg hogy nem is itthon élsz, így nem lehetnek korrekt információid. Persze időnként beszélhetsz olyannal, aki beszélt a szomszéddal aki azt olvasta Magyarországról.....
Ami 2 éve tragikusan lehangoló volt az ma is tragikusan lehangoló. Nem hiszem hogy olyan sokat változott a széljárás.

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 073
15 030
113
Ami 2 éve tragikusan lehangoló volt az ma is tragikusan lehangoló. Nem hiszem hogy olyan sokat változott a széljárás.
Ebben igazad van, Magyarország viszont akkor sem ilyen színű, csak ha ilyen a szemüveged és nem akarod levenni. Ez viszont már a te döntésed....

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 252
113
Azt azért megnézném hogy tipegne a tarlón mezítláb. Csúnya vége lenne.
Ezen se kellemes, bök rendesen, aki akarja kipróbálhatja. Először azt hittem valami megrendezett mű felvétel. De olyan ügyesen rakta az IZS-t hogy kizártam ezt a lehetőséget. Éppenséggel nyomhatná a telefonján a facebookot és mutogathatná rajt a műkörmeit mint a zöm hasonló korúak, szóval elismerésem neki.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
285re van megrendelés. Először évi 20db, később 70 db a terv. Azt, hogy milyen motorral, nem tudom. A nagy függetlenedést sem értem, mert tele van nyugati alkatrésszel. Ha megszankciózzák, ez sem repül. Külföldre eladással is lehetnek így gondok.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 928
86 481
113
Mikor is volt, hogy repedéseket találtak a szárnybekötésnél, három hete? Iszonyú gyorsnak tűnik a tempó, ha már meg is erősítették a kérdéses részeket :eek:.

Nincs osszefuggésben a tesztrepuléssel. A statikus teszteknél a szárnyak nem bírták a túlterhelést, de nem veszélyesek a tesztrepulésekre.