Vészleszállás a Krimen konténerben csavarszinten szétszedve haza küldve 2 év múlva
sajnos darabjaira esett
Nem biztos, hogy annyira érdekes már az az öreg vas...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vészleszállás a Krimen konténerben csavarszinten szétszedve haza küldve 2 év múlva
sajnos darabjaira esett
Ja, így legalább értem a helyzetet, szóval a görög-török buli miatt kerülgette atomhordozó USAF B-52 a Krím félszigetet??!! Ez komoly???Milyen alapon lőttek volna? Nemzetközi légtérben? Egyénként is, szerintem a görög-török buli miatt repült át Németországból.
Milyen alapon lőttek volna? Nemzetközi légtérben? Egyénként is, szerintem a görög-török buli miatt repült át Németországból.
Az Euronews tovább veszít hiteléből, ha az oroszfóbia miatt valótlanságot állít.
https://bekialtas.blog.hu/2020/08/29/bekialtas_putyin_belakja_a_krimet
Bekapcsolt jeladóval, előre bejelentett útvonalon!"Atomtöltetes robotrepülő" támadást imitáltak-gyakoroltak a Krím és Dél-Oroszország ellen.
Bekapcsolt jeladóval, előre bejelentett útvonalon!
Phython professzoron kívül még kinek hiteles az EN?
Biztos díszrepülésen voltak. Európába is díszrepülésre küldték a 6 gépet .Bekapcsolt jeladóval, előre bejelentett útvonalon!
Biztos díszrepülésen voltak. Európába is díszrepülésre küldték a 6 gépet .
Túl rossz hatással van rád az angolszász ideológia.
Mit ne mondjak, rád meg az orosz...Biztos díszrepülésen voltak. Európába is díszrepülésre küldték a 6 gépet .
Túl rossz hatással van rád az angolszász ideológia.
Mit ne mondjak, rád meg az orosz...
1. Azért, mert nem éltél ott, még eléggé hatással vannak rád az oroszok. Egy lépést hátralépni, és úgy szemlélni az eseményeket.Nem éltem Oroszországban...
Néha jobb, nem bele szólni másnak írt kommentbe.
1. Azért, mert nem éltél ott, még eléggé hatással vannak rád az oroszok. Egy lépést hátralépni, és úgy szemlélni az eseményeket.
2. Néha jobb nem beszólni másoknak. (Beleszólni meg egybeírandó, hogy piszkáljalak még egy kicsit.)
...
Néha jobb, nem bele szólni másnak írt kommentbe.
1. Rendben. A stratégia bombázók esetében mindkét fél békés repüléseket szokott jelenteni. A másik fél meg fenyegetésnek veszi, és gépeket emel rájuk. Mindenki felháborodik. Viszont nem tudok arról, hogy NATO gépek veszélyeztették volna az orosz gépeket.1. Ha Oo a specializációm nyilván azt is tudom napi több száz infóból-hírből, ha egy kiskutyát elgyúrnak Moszkvában vagy akár Vlagyivosztokban.
2. Az illető sokal régebbtől van itt a fórumon és tudja mit mire írtam, te viszont csak 2 éve vagy itt.
Nem kell odamenni és akkor nem lesz balhé. Ha mondjuk késsel, vagy boxerrel megyek olyan társasághoz, akik nem igazén látnak szívesen, ne csodálkozzak, ha kapok egy nagy maflást. Vonatkozik ez mindenkire.
Gyakorolnak a nyugati ertekekre, ujabban ez a latvany es a nepszokas ojropaban.Egy film a pár nappal ezelőtti ukrán esetről, amikor azovosok megtámadták az orosz pártiak kisbuszát Harkov közelében.