Érdekességek a világ országaiból

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
https://www.rapidbiomed.de/product-category/human-coils/ sőt még az egészségügybe is ment szállítás az alkatrészekből. mondjuk ezeknek akkor még nem vólt ennyire kiterjedt a termékpalettájuk. A legbüszkébb a SaaB repüllőgép iparágának a beszállítására vagyok hogy a kezem munkálya repűl (vagy repült kitudja van e még belőlle raktáron.) lehet a grif be is van munkám :p (legalábbis annak idején pedzekették de akkor csak legyintettem hogy ez biztos valami legenda biztos nem gyártunk a gripenekbe... De a civil repülő iparágába a Saab nak rengeteget szállítottunk anno )

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 925
86 453
113

033_5811576_5c85578861dcf-1536x1068.jpg

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 884
11 207
113
Egyszer - virtusból - megfürödtem a Balti tengerben, mikor 11 fok volt és szakadt az eső, a víz meg 14 fokos volt. Ez is része a dicső hőstetteimnek, amiből egyszer talán majd film is készül.
Na az ehhez képest forróvíz volt, meg nyári dögmeleg. Alsó hangon 60 fokkal volt melegebb a levegő, mint ahol ez a csóka fürdőzik.
Tolna megyében van egy falu, Gerjen, ahol 2019-ben először rendeztek dunai jeges fürdőzést. Az esemény neve "vízkereszti kaland" volt,kettő számban lehetett indulni: futás az atomerőmű látogatóközpontjától a falu kompkikötőéig,a másik pedig a jeges fürdőzés. A magukat legkeményebbnek tartók mindkettőn indultak. Én csak a jeges fürdőzésen, mert úgy voltam vele,hogy a futás után az már sok volna a jóból. Az első óta mindegyiken ott voltam, így tegnap is. Azt tudnám mondani, hogy a tegnapi volt a leghúzósabb. Esett a hó délelőtt, majd kisütött a nap, de a fürdés idejére (12:30) elég erős szél támadt, ami tolta a hullámokat, plusz hidegebbnek is érezted az időt a valósnál. Belementem, az első 10 másodperc az igazából mindig fáj. Utána már bírható, de az a tapasztalatom, hogy visszamenni másodszor, harmadszor sokkal jobb. Most is visszamentem másodszor is. Volt egy nagyon kemény, már visszavonult szekszárdi bokszoló, ő több mint 4 percet elüldögélt nyakig a hideg, erősen hullámzó Dunában. Továbbá idén volt először egy hülye is,aki még keményebbnek érezte magát, annyit ült ott, hogy alig tudott kijönni, és orvosi ellátásra szorult. Az eseményt vagy a katolikus, vagy a pravoszláv vízkereszt utáni szombaton szokták tartani. Elég sok orosz és fehérorosz is él már a környéken a Paks-2 project miatt, általában ők is szoktak jönni, idén kivételesen nem voltak. Természetesen a jeges fürdőzésen való részvételt orvosi vizsgálat előzi meg,továbbá mentőladikok zárják a mólótól északra levő részt, hogy ha valaki rosszul lenne a vízben, azt ki tudják szedni.

cinikus

Well-Known Member
2010. május 7.
2 340
5 040
113
A legfotogénebb, csinosabb, dögösebb, stb..... hölgy az ügyészek között!
A htka.hu férfiközösségének kedvence, bármilyen negatív megnyilatkozás Nataliáról, felmérhetetlenül súlyos következményeket von maga után!

:)
Tulajdonképpen megnyugtató, hogy - a jelek szerint - nincs túl sok tapasztalatod a hazai ügyésznőkkel. ;) :D A többiben egyetértünk.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 469
58 886
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kamaz elektromos busz.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 925
86 453
113

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 925
86 453
113
Az új "Kukuruznyik" a Bajkal az An-2 váltására.

500m magasan és 25 percig végezte az első repülését .

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Az új "Kukuruznyik" a Bajkal az An-2 váltására.

500m magasan és 25 percig végezte az első repülését .

Igen.
Bár én reménytelennek tartom. Az AN-2es és a Minyó is leválthatatlan. Kinek kellene helyettük valami, ami tízszer többe kerül.
És a 9 főt is kevésnek találom. Szerintem az Ancsában több ülés van. Megnéztem. 12.