Balázs csak 2 dolog:
A Sanyit nem azért lett kizárva, mert kilökte volna az ellenfelét. Pont őt lökdöste a kínai "fél honfitársa", a kék vonal szabály megszegésére hivatkozva vették el tőle az aranyérmet. Micsoda "meglepetés", így a kínai nyert.
2. Kamilla Valieva ügye:
Valami fura módon most jutottak el odáig, hogy a december 21-én leadott mintáját kivizsgálják. Majdnem 2 hónap kellett hozzá. Amikor az athéni olimpián például azonnali eredményei voltak a doppingvizsgálatoknak, és bizony sajnos magyarok is buktak emiatt. Minimum furcsa, hogy 17,5 év alatt oda jutott a dolog, hogy hónapokat kell várni egy dopping eredményre. Persze pont annál a lánynál ,aki egy olyan elemet ugrott, amit előtte a nők közül soha senki nem tudott végrehajtani.
Ha engem lefogyasztatának (93 kg vagyok), úgy hogy ne szakadjon be alattam a jég, és indítanának egy férfi(tudom,hogy divat, de nem szeretném magam átoperáltatni nővé) műkorcsolya versenyen, hidd el, hogy akármilyen doppinggal tele tolhatnának, tűpárnát csinálhatnának belőlem, felírhatnák a fél patikát is, hogy szedjem be. Viszont akkor sem tudnám megugrani ezt az elemet, amit Kamilla Valijeva a nők között a világon elsőként megugrott. Miért? Mert nincs olyan, messze az átlagot fényévekkel megelőző tehetségem, mint neki. Egy ilyen ugrás kurvára nem a doppingon múlik.
Tényleg érdekel, hogy miként lehetséges az, hogy ez a nagyszerű WADA 17,5 év alatt, 17,5 év általános technikai, technológiai fejlődés után nem képes azonnal megvizsgálni egy mintát...