Ezt nem èrtem. Az utolsó kö is laposan fekszik, akkor mitöl indul el a hullám visszafelé?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt nem èrtem. Az utolsó kö is laposan fekszik, akkor mitöl indul el a hullám visszafelé?
fngm sincsEzt nem èrtem. Az utolsó kö is laposan fekszik, akkor mitöl indul el a hullám visszafelé?
Mert az a természetes, hogy vannak olyan hullámok is. Pecos Hank viharvadásznak van egy youtube csatornája, ahova rendkívül szórakoztató videókat szokott feltölteni, és asszem ebben beszél a villámokról, konkrétan arról is amire rákérdeztél:Ezt nem èrtem. Az utolsó kö is laposan fekszik, akkor mitöl indul el a hullám visszafelé?
Basszus, azt hittem a villámot találod érdekesnek. Bocsi!Ezt nem èrtem. Az utolsó kö is laposan fekszik, akkor mitöl indul el a hullám visszafelé?
Graham Hancock összes interjúja nagyon jóHow old is the Great Sphinx of Giza?
Nálunk szarmerő kanál lett belőle.Világháborús Német sisak újrahasznosítás;
Én meg azt hittem, a videó megoldja a téglákkal kapcsolatos kérdésemet.Basszus, azt hittem a villámot találod érdekesnek. Bocsi!
Jó van na, nem kell cikizni. Nem kicsit néztem be.Én meg azt hittem, a videó megoldja a téglákkal kapcsolatos kérdésemet.
Nyögd ki végre a választ a téglás kérdésre, mert nem tudok miatta aludni!Jó van na, nem kell cikizni. Nem kicsit néztem be.
Mentségemre szolgáljon, hogy eszembe sem jutott, hogy a triviális téglás kérdésre ne tudná valaki a választ. Annyira megörültem, mikor azt hittem valaki más is észrevette, hogy miért különleges az a a villámos videó. Ha végre nem csak engem érdekel az ilyesmi, akkor csak nem lehetek dilinyós, ugye? Mármint ezt gondoltam én, nagy boldogan pár percig, amíg le nem esett...
Oorky képén látszódik, ahogy mint az eldőlt dominók ferdén támaszkodnak egymáson a téglák. Ahogy az utolsó teljesen eldől, ott a támasz kifordul az előtte levő alól és leesik vízszintesbe az is, és úgy már az sem képes megtámasztani az előzőt, és így megy a hullám végig visszafele. Hmm...! De sztem' most csak szívatsz. Léci legalább mondd, hogy érdekes volt Pecos Hank yt csatornája.Nyögd ki végre a választ a téglás kérdésre, mert nem tudok miatta aludni!