Mi van feltörnéd a malacperselyt és vennél egyet ? LOL
Persze,jól nézne ki a Peugeot mellett.

Mi van feltörnéd a malacperselyt és vennél egyet ? LOL

Ki lopta el a 490t orosz aranyat?

Az agrár szektor az orosz gazdaság pillérévé válik-Putyin
![]()
Agrarian sector becomes a pillar of Russian economy — Putin
In his words, advanced technologies are actively used by the Russian agricultural sectortass.com
De ez nem azért van mert szar a merga hanem mert gyakorlatilag kis túlzással nincs két egyforma belőle , mert annyiféle képen lehe variálni . Sokféle motor , többféle váltó , felszereltségi szint + millió egyéb extra , teljesítményszintek etc ! Ahhoz , hogy egy technika kiforrott legyen az kell amit a Toyota a Corollával meglépte anno , kétféle motor , kétféle váltó , 3 felszereltségi szint , sok millió legyártott darab , persze , hogy kiforrott lett ! De ettől még nem jobb ! Az autógyártást megölte az emissziós faszság !"Sok apró hiba a beltérben, ami egy Mercedesben nem fordul elő."
Hahaha ezen jót nevettem ,volt már neked Mercid ? Mert nekem többször is.
Az volt legjobb amikor az egyhetes C Mercit tréleren kellett elvitetni mert meghalt a részecske szűrő.
Ha megnézel egy akármilyen megbízhatósági listát a Merci még az első tízben sincs benn.
tényleg, a yotaphoneal mi lett?Forgalomba került a legújabb orosz SMART telefon, amelyet a Rostec fejlesztett.
![]()
Aliexpressről lehet rendelni. Az ötlet jó volt, csak az android változat már rohadt régi s a harver is nem tudom milyen.tényleg, a yotaphoneal mi lett?

2 magyar is van, nem? Arpad Takacs és Marcell Sebestyen.
Nem is vettem észre, csak egy magyart kerestem, aki 3. lett.2 magyar is van, nem? Arpad Takacs és Marcell Sebestyen.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..