EUROSATORY (Franciaország)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

K

kamm

Guest
Asharq Al-awsat - English: Israeli Army Develops ‘Tammuz-4’ Missile with Electro-Optical Sensors.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 328
67 329
113

MAC__C2_sans%20antenne.jpg

DSC_0380.JPG
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
19 614
37 540
113
választható mit kérsz, bele szerintem a 3-ból kettő ami berakható egyszerre. De én amúgy is lézer szkeptikus vagyok.
képek alapján úgy láttam mind a 3 mehet egyszerre: a lézerfegyver az optikai torony jobb oldalán van, a rakéta meg a baloldalon...
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
19 614
37 540
113
Hát nem tudom a lézer a világításon kívül mire is lesz jó (amúgy is kb a quadrocopterek szép lassú pirítása amire képesek egyelőre..)
Valóban időjárás függő és energiaigényes. Low-end drónok ellen lehet jó - mondjuk ha dollármilliókkal megdobja a rendszer árát, akkor nem biztos, hogy megéri...
Én a gépágyúkban hiszek drón elhárítás terén: garantáltan lerobbantja az égről őket 2-3 km belül időjárástól függetlenül.
Rakéta terén is konzervatív vagyok: inkább a bevált Mistral kerüljön a Skyrangerjeinkre, mint a talán 2026-ra elkészülő soha ki nem próbált SkyKnight.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 175
75 628
113
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 175
75 628
113
Rheinmetall presents new hybrid vehicle family at Eurosatory 2024...

 
 • Tetszik
Reactions: L.O.B