F-15 Eagle (McDonell Douglas/Boeing)

Helló!Valaki tudja,hogy mi az a WSO mellett a kabinon kívül?Alapból rajta van az SG változaton vagy utólag került fel rá?

Republic-of-Singapore-Air-Force_Boeing-F-15SG-Eagle_030512_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A japán elektronikai ipar semmivel nem elmaradottabb mint az amerikai ellenben a kínaival ami azért nem éri el ezt a szintet.Szerintem nyugodtan kijelenthetjük,hogy a japán légierő jelen pillanatban bevethető(4.gen és a +,++,++,++ a négyzeten) gépparkja modernebb mint a kínai légierő bármelyik hasonló generációjú repülője.De egyébkét ez igaz a teljes japán haderőre.

Ez igaz dudi, de sokkal nagyobb a lehetséges támadó db-szám és abszolút leírhatók, mint veszteség.
Lelkiismeret furdalás nélkül áldoznának szerintem a kínai vezetők fel százezreket. De remélem, hogy rosszul gondolom és soha sem próbálják meg!

Alapvetően egyetértek veled, de ne felejtsd el a mennyiségi különbséget se. És hogy éljek a közkedvelt mondással: Kína jön fel, mint a talajvíz. Igazság szerint a teljes japán F-15 flottára ráférne egy combos modernizációs csomag. Félre értés ne essék, korszerűek, az APG-63 és AAM-4 kombináció nagyon ütős, viszont szerintem nagyon kellene egy AESA radar az orrukba.

https://www.youtube.com/watch?v=JZvJXqbbEF4

Itt látható pár kiváló közeli jelenet a szingapuri SG változat oldalsó paneljéről, ahogy arról is, hogy le van dugózva ez a szenzor, okát nem ismerem.

Alapvetően olyannak kéne lennie, mint a szaúdi most még tesztelés alatt álló F-15SA gépeken:

file.php

Kb ingyen kapják az egészet, meg a fegyvert és a suportot hozza. A NATO-tagokról meg az utolsó bőrt is lehúznák 30 éves használt F-16-osokért.

Izrael meg röhöghet a markába. Mert bár vannak késelések, az arabok inkább egymással, pontosabban ai IÁ-val vannak elfoglalva.