Mert pl. nem azok okozzák a legfőbb problémát, hanem drónok és a CM-ek?Vajon miért nem AMRAAM-ekkel felszerelve próbálnak meg lekapni Szu-34-eseket, és más hasonló magas harc, és presztízsértékű orosz repcsiket ?
Nincs olyan, hogy Szu-37Mert pl. nem azok okozzák a legfőbb problémát, hanem drónok és a CM-ek?
Ezenkívül ezek régi gépek: talán ki sem tudják használni az újabb AMRAAM-ok hatótávját a 20+ éves radarjaikkal. Ezekkel a régi gépekkel szemben "valszeg hatótáv" fölényben vannak a legújabb orosz vadászok (SU-35, 37 stb.) radar és rakéta tekintetében.
Nincs olyan, hogy Szu-37
Nincs. Olvass utána, írtam róla eleget, elégszer. Itt is, máshol is.![]()
Sukhoi Su-37 - Wikipedia
en.wikipedia.org
technikailag van, bár tényleg nem került gyártásba.
Azért ennyire nem estem kétségbeNincs. Olvass utána, írtam róla eleget, elégszer. Itt is, máshol is.
2000 óta nincs olyan, hogy Szu-37. Negyedszázada.
Hülye angol wikipedia helyett olvasd inkább a magyar Szu-35 szócikket.

Ha jól emlékszem, a boldogult Top Gun magazinban volt erről cikk, elég sokáig kergetőztek mire az F-16 elkapta az Bronco-t.Szerintem légigyőzelmet így még nem nagyon látott senk8 4. géppel.
Szerintem volt már ez itt linkelve néhányszor különböző topikokban.Szerintem légigyőzelmet így még nem nagyon látott senk8 4. géppel.
Igen, ez kering a neten régóta.Szerintem volt már ez itt linkelve néhányszor különböző topikokban.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..