Ugyanakkor az a 100 darab ausztrál f35 totál szét tudná kapni a teljes orosz távol-keleti légvédelmet
Hogyan?
Van némi távolság,100db F35 hány hordozóra férne föl?100db vadászt hányszor kellene megtankolni odáig,meg vissza,hogyan?
Nem sokat értek a műholdakhoz,de nincs okom feltételezni,hogy az Oroszoknak ne lenne elég ahhoz,hogy ne látnának ilyen mértékű F35 koncentrációt,vagy konkrét felszállásokat,szerintem nem lenne hová visszatérni a vadászoknak,az első berepülés után,kb.
Ne viccelődjünk már,műholdról el lehet olvasni a karóra sorozatszámát,kizárhatónak tartom,hogy olyan mélyen szundizna a medve,hogy ilyen koncentrált támadást,ekkora anyahajó mennyiséget ne vennének észre,és nem is válaszolnának.
Nagyobb összegben fogadnék rá,hogy abban a másodpercben tudnának róla,mikor az első F35 felszáll,sokba fájna a kengurusoknak egy ilyen meggondolatlanság.
Nagyon alábecsülni nem kellene őket,fél óra alatt mélygarázst csinálnának az ausztrálok minden városából,joggal.
Megjegyezném,hogy ami nem halad náluk,az nem csak azért nem haladhat,mert nincs elég pénzük,vagy tök hülyék,simán nem égeti őket a dolog,pakfa,armata,stb,mert így is gond nélkül kibalanszíroznak bármilyen támadót,őrültség lenne megtámadni őket,nem fognak sz@rozni,és igazuk van.
El nem tudom képzelni,hogy épeszű nato vadászpilóta végrehajtana egy ilyen/bármilyen Oroszország elleni támadást,épp 1 nagy lyuk lenne a támaszpont/anyahajó helyén,mire visszatérne rá,meg kb az otthoni főbb laktanyáik helyén,el kellene felejteni az ilyen találgatásokat.
Szerintem.