Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jók a megérzéseid…Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi lesz a török F-35A-k sorsa. Akár a már legyártott, akár a gyártásban lévő gépeké. Mert a törökök szerintem tuti, hogy nem kapják meg.
Azért ehhez hogy nem fogják megkapni az F-35-öt, nem kellett jós képzésen részt venni Delphoiban .Jók a megérzéseid…
Trump aláírta a törvényt ami megtiltja az F-35-ök eladását Törökországnak...
És nem csak az F-35-ket nem kapják meg....
a tiltás az összes folyamatban lévő katonai beszerzésre vonatkozik.
(CH-47, F-16, UH-60 Black Hawk...)
További szankciókat is kilátásba helyeztek, plusz nem szállítanak fegyvereket a Török Elnöki Testőrségnek
Trump nem hajlandó Patriotokat venni, mert - mint mondja - ahhoz nem jár technológiai transfer és ezért az nem kell nekik.
Elő a popcorn...
A Törökök padlógázzal robognak a betonfal felé...gondolják, úgyis az fog félreugrani
Jók a megérzéseid…
További szankciókat is kilátásba helyeztek, plusz nem szállítanak fegyvereket a Török Elnöki Testőrségnek
Trump nem hajlandó Patriotokat venni, mert - mint mondja - ahhoz nem jár technológiai transfer és ezért az nem kell nekik.
Elő a popcorn...
A Törökök padlógázzal robognak a betonfal felé...gondolják, úgyis az fog félreugrani
Ezen jót vigyorogtam én is, de azért gondolom a lényeg átment neked is .Mi ez avtrump nem vesz Patriotot?
Bocsi, elírás...természeresen Kardigán...Mi ez avtrump nem vesz Patriotot?
Molni írta hogy az a kép orbitális marhaságokat tartalmaz
Azt nem írta, hogy olvassátok már el végre a Gripen FAQ-ot?
Jók a megérzéseid…
Elő a popcorn...
Ugyanazt csinálják mint irán tette, csak a nyugattól való elfordulás a modern kornak megfelelően történt. Legyenek boldogok, kellenek a francnak muszlimok a NATOba. Nagyon remélem SA meg a többi muszlim szövetséges is mielőbb arcba veri Amerikát, az egész arab világ alapjaiban nem kompatibilis a nyugattal (aki amerikait ismerek rühelli őket velem együtt).
De legalább az F-35ből nem lesz egy újabb F-14 eset.
Hát elég sok szálon kapcsolódik a törökökhöz az F-35, "picit" több a kapcsolat a törökök és az F-35 között, mint anno Irán és az F-14 között volt....
-Alp Aviation, sárkányszerkezet, futómű és F135 hajtóműelemek, közte titániumból készült rotorlapátokat.
-Ayesas, ők szállítják egyedül az irányított rakéták adatkapcsolati egységét, illetve a pilótafülke kijelzőjét.
-Fokker Elmo, ők gyártják az F-35 elektromos kábelhálózatának 40%-át.
-Havelsan, az F-35 kiképzőrendszerét szállítják, illetve ők építik (építenék) ki az F-35 törökországba tervezett karbantartó- és javító-központját.
-Kale Aerospace, sárkányszerkezeti elemek, futóműelemek és az F135 hajtómű egyes gyártáshoz szükséges elemeit.
-Turkish Aerospace Industries (TAI), sárkányszerkezet kompozit elemek, közte a fegyvertér ajtói és a beömlőnyílást, valamint a levegő-föld függesztő pilonok jelentős részét.
Szóval szép, hogy egy ilyen doksit aláírt Trump, csak hát ha ezt komolyan gondolják, akkor sokkal, de sokkal régebben kellett volna megejteni...
Akkor a képzés ára sajnos ablakon kidobott pénz voltAzért ehhez hogy nem fogják megkapni az F-35-öt, nem kellett jós képzésen részt venni Delphoiban .
Azzal csak nyer az F-35 ha ezeket a jövőben nem törökben gyártják. Dolgoztam az építőiparban nem egyszer törökökkel, háát....Hát elég sok szálon kapcsolódik a törökökhöz az F-35, "picit" több a kapcsolat a törökök és az F-35 között, mint anno Irán és az F-14 között volt....
-Alp Aviation, sárkányszerkezet, futómű és F135 hajtóműelemek, közte titániumból készült rotorlapátokat.
-Ayesas, ők szállítják egyedül az irányított rakéták adatkapcsolati egységét, illetve a pilótafülke kijelzőjét.
-Fokker Elmo, ők gyártják az F-35 elektromos kábelhálózatának 40%-át.
-Havelsan, az F-35 kiképzőrendszerét szállítják, illetve ők építik (építenék) ki az F-35 törökországba tervezett karbantartó- és javító-központját.
-Kale Aerospace, sárkányszerkezeti elemek, futóműelemek és az F135 hajtómű egyes gyártáshoz szükséges elemeit.
-Turkish Aerospace Industries (TAI), sárkányszerkezet kompozit elemek, közte a fegyvertér ajtói és a beömlőnyílást, valamint a levegő-föld függesztő pilonok jelentős részét.
Szóval szép, hogy egy ilyen doksit aláírt Trump, csak hát ha ezt komolyan gondolják, akkor sokkal, de sokkal régebben kellett volna megejteni...
Tudom, tudom almát a körtével. De akkor is...Azzal csak nyer az F-35 ha ezeket a jövőben nem törökben gyártják. Dolgoztam az építőiparban nem egyszer törökökkel, háát....
Nem vagyok én abban olyan biztos...Akkor a képzés ára sajnos ablakon kidobott pénz volt
Én a Delphoi jósképzésemre értettem.Nem vagyok én abban olyan biztos...
Ha szakítanak az USA-val, és lesz pilóta aki visszajön onnan egyáltalán, biztos vagyok benne hogy sokan el szeretnének beszélgetni azokkal a pilótákkal...
Akkor nem értettem meg a poént .Én a Delphoi jósképzésemre értettem.
Ami a török pilóták képzését (persze F-35-re) illeti, teljes mértékben egyetértek veled.
Azzal csak nyer az F-35 ha ezeket a jövőben nem törökben gyártják. Dolgoztam az építőiparban nem egyszer törökökkel, háát....
Tudom, tudom almát a körtével. De akkor is...