Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi köze van a légtérnek a belga darabárhoz???Pofara megy. Masreszt a belgaknak meg a hollandoknak kozos a legteruk ha jol tudom igy talan valamivel olcsobban meg tudjak az egeszet oldani.
Nem csak a darabarra gondoltam hanem ugy altalaban. Hulyek lennenek az amcsik ha nem fejnek a lengyeleket ahogy tudnak.
Azert en nagyon kivancsi lennenk hogy mi egyaltalan kapnank-e ebol barmennyiert is - politika miatt.
A hír szerint fegyverzettel együtt kaptak árat, meg gondolom benne vannak a szokásos kiképzés, üzemeltetési támogatások is. Másrészt mehet pofára is, lásd a Cifu által többször linkelt Amraam árlista, ahol jól látszik, hogy a szorosabb, fontosabb szövetségesek simán megkapták olcsóbban.
https://dsca.mil/major-arms-sales/poland-f-35-joint-strike-fighter-aircraft
Most mar te is tudhatod.
Hát, ha így nézzük, több 5 gén gépük van a kínaiaknál is.Azért ez nem kicsit ciki hogy izrael több 5 gen géppel fog rendelkezni mint maguk az oroszok
Mert látom én hogy az f-15 már ott volt 1977-ben(Izraelben) mikor még a Mig-29 csak 83-tól került széria gyártásra.
Csak igen ám akkor nem évi 8 db mig-29-est gyártottak amennyit most akarnak a szu-57-ből .
Egész egyszerűen nem értem floodolásod célját. Köszönjük, értettük eddig is, hogy a Szu-57 le van maradva. Hogy ezen miért táncikálsz és teszel hozzá mindenféle körítést heti szinten az számomra nem egészen világos.Azért ez nem kicsit ciki hogy izrael több 5 gen géppel fog rendelkezni mint maguk az oroszok
Mert látom én hogy az f-15 már ott volt 1977-ben(Izraelben) mikor még a Mig-29 csak 83-tól került széria gyártásra.
Csak igen ám akkor nem évi 8 db mig-29-est gyártottak amennyit most akarnak a szu-57-ből .
Azért ez nem kicsit ciki hogy izrael több 5 gen géppel fog rendelkezni mint maguk az oroszok
Egyébként valahol érdekes, hogy az európai NATO államokon nem röhögsz. 2020 lesz jövőre és még a tanulmányterv szinten sincsenek egy stealth gép összerakásában. Itt tart ma a hurrá nagy egyesült Európa...
Egyébként valahol érdekes, hogy az európai NATO államokon nem röhögsz. 2020 lesz jövőre és még a tanulmányterv szinten sincsenek egy stealth gép összerakásában. Itt tart ma a hurrá nagy egyesült Európa...
Az EF-et és Rafale-t kifejlesztő és használó országok egy része viszont nem.Tegyük hozzá, hogy több EU NATO tagország (Olaszország, Hollandia, Dánia, Belgium) is F-35 vásárló.
Ez az én szememben még nagyobb szégyen, mint az hogy valaki a SAJÁT fejlesztésével elkésik az USA mögött...Tegyük hozzá, hogy több EU NATO tagország (Olaszország, Hollandia, Dánia, Belgium) is F-35 vásárló.
Ez az én szememben még nagyobb szégyen, mint az hogy valaki a SAJÁT fejlesztésével elkésik az USA mögött...
Az EU-nak HA komolyan venné saját magát, ott kéne kezdeni, hogy semmit nem hagy az USA-ra.