Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Advanced EOTS - hmm, szép teljesitmény...
Advanced EOTS - hmm, szép teljesitmény...
Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy a radarjel visszaverők levételét (vagy azok behúzását, ha behúzhatók) ki engedélyezi? Ebbe van-e még az amerikaiaknak beleszólásuk, vagy az olaszok saját döntése, hogy rajta legyen a gépeken.
Jövőhéten kedden a délutános műszak mutatja be az első szünetben.....szerintem kb 16:15-korAz oroszok mikor szülnek már egy iylen sisakot ?
Igen,igy van és pénteken jön a szokásos gazdasági összeomlás!Jövőhéten kedden a délutános műszak mutatja be az első szünetben.....szerintem kb 16:15-kor
Fogalmazzunk úgy, hogy én a cikkből semmit nem tudtam meg...Ezt a hírt nem kommentelném…egyenlőre
https://www.c4isrnet.com/intel-geoi...racked-the-f-35-jet-in-2018-from-a-pony-farm/
Kicsit furcsa hogy a Németek akkor jönnek elő ezzel amikor eldöntötték hogy nem vesznek F-35-öt.
Hát talán annyi, hogy a Németek azt állítják, a 2018-as berlini ILA showra érkező F-35 géppárt 150 km-en keresztül követni tudták a Hensoldt cég TwInvis passzív radarjával.Fogalmazzunk úgy, hogy én a cikkből semmit nem tudtam meg...
Pontosítás:Hát talán annyi, hogy a Németek azt állítják, a 2018-as berlini ILA showra érkező F-35 géppárt 150 km-en keresztül követni tudták a Hensoldt cég TwInvis passzív radarjával.
A cikk szerint érkezésnél a gépeken nem volt luneberg szelence és adatokat a gépek ADS-B jeleivel pontosították.
Ezt a hírt nem kommentelném…egyenlőre
https://www.c4isrnet.com/intel-geoi...racked-the-f-35-jet-in-2018-from-a-pony-farm/
Kicsit furcsa hogy a Németek akkor jönnek elő ezzel amikor eldöntötték hogy nem vesznek F-35-öt.