Akkor az Aeroflot szerverek vs. F-35 Mission Data File szerverek párhuzamhoz mit szólsz?

Akkor próbálj meg egy nem Boeing gyári, up to date revision manualokkal bereptetni EASA/FAA ország légterébe - ha beengedtek is fel már nem szállsz újra (ugyanis bukod a CoA-t).
Polgárin az airworthiness, a doksik a "távirányítás". Nem katonai, de ahogy meg lehet fogni (hiszen nem repülhet jóváhagyott papírok nélkül), az hatásában ugyan az. A jogi környezet fogja meg, amihez meg a doksikat a Boeing adja, az meg Amerikában van, a szerverpark. Erre gondoltam.
Ahhoz, hogy fegyverzetet fejlessz/illessz az F35-re, ahhoz nem kell a saját szoftver megléte. Gondolom a pilonok csatoló kimenetei sztenderdizált kapcsolatot biztosítanak.
Maximum az F-35 rendszerébe kell "driver szinten" telepíteni a fegyverrendszert.
Lásd még: brit gépekre illesztésre kerülő Brimstone-ok, Meteor-ok.
Dehogynem kell.
Honnan tudja a gép agya, mit teszel rá? Ok, talán fel lehet rá függeszteni (szabvány bombazár), de honnan tudja, mi van ráaggatva, hogy ad át neki célkoordinátákat, hogyan számolja leoldás után az új súlypontot a trimmeknek? Ezenfelül le kell folytatni a vibrációs, eltávolodási, stb. teszteket. Ahhoz meg tesztgép kell meg telemetria a mérnököknek..
A software nélkül semmit sem integrálsz rá, mert a gép nem tudja, mi kerül rá, nem tud kommunikálni vele, nem tud számolni vele.
A gépekre minden integráció az LMen keresztül megy - bár az UK az egyetlen level 1, lehet ők maguk is megoldják (erről fogalmam sincs).
Persze, ilyen alapon bármit veszünk károghatunk, hogy mi lesz ha...,mivel hazai gyártásban a kézifegyvereken kívül semmivel sem számolhatunk igazán.
Az alaptéma az F35 "felhőben" tárolt dolgairól és annak esetelges hiányából fakadó hátrányokról kezdődött, az on-line hozzáférésekről szólt, ami nem teljesen ugyanaz mint az Airbus vagy a Gripen "szerviz-szoftverei". Én erre utaltam...
Én ugyanezt próbáltam átadni, csak nem ment. Ezek a cuccok egyfajta elköteleződést jelentenek, "beházasodsz" a családba, a szövetségi rendszerbe. És a házad bánja ha kifarolsz...
Sosem vitattam, hogy a legnagyobb függés valaha ez a gép a gyártótól, de az nem valami gonosz dominancia miatt van (annak ezer más módja van, de ez a "remote control" kiverné a biztosítékot), hanem mert a maintenance csak így megoldható. Mehet az F-35 ALIS nélkül is, csak dupla annyiba kerül az egész, kiépíteni mindent a világon. A költségeket csak így lehetett lenn tartani, egyszerűen annyira bonyolult egy modern gép.