T
Törölt tag 2361
Guest
A lencse ilyenkor 100% rajtuk van.Nem láttam rajta lunberg vagy milyen lencsét Ha azt mondom a két szárnyon ott van aim-9x oké de így eléggé letisztult a gép
0.25mp lathato is a videon....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A lencse ilyenkor 100% rajtuk van.Nem láttam rajta lunberg vagy milyen lencsét Ha azt mondom a két szárnyon ott van aim-9x oké de így eléggé letisztult a gép
Pedig ott van.Nem láttam rajta lunberg vagy milyen lencsét Ha azt mondom a két szárnyon ott van aim-9x oké de így eléggé letisztult a gép
Nem láttam rajta lunberg vagy milyen lencsét Ha azt mondom a két szárnyon ott van aim-9x oké de így eléggé letisztult a gép
Azt azé nem találtad, mer a fötwentytwon und dzsejtwentyn is.Na basszus én meg olyat kerestem rajta mint az f-22 és a j-20 van
These devices make stealth aircraft visible on radar screens...Na basszus én meg olyat kerestem rajta mint az f-22 és a j-20 van
A svájci SRF szerint a tesztek során az F-35 teljesített a legjobban, ám a végső politikai döntés még várat magára. Hétből kettő kormánytag biztosan európai típust szeretne illetve bármilyen amerikai győzelem esetén a kritikusok népszavazással akarják megtorpedózni a végeredményt.
Lockheed Martin F-35 leads in Swiss fighter jet evaluation - TV
Lockheed Martin's (LMT.N) F35-A Lightning II performed the best in a Swiss evaluation of what fighter jet to buy next, although the final political decision was still open, Swiss broadcaster SRF reported on Monday, citing three unidentified sources.www.reuters.com
Itt is megy a pletyka:Ide is berakom
Ide is berakom
A svájci védelmi miniszter nyilatkozata szerint a tenderen az F-35 nyert.
Csodálkoznék, ha nem lenne itt még pár csavar...
3... 2... 1... es jon a komcsik meg a zoldek stb alairasgyujtese, majd a nepszavazasig megall az egesz.Imhol hivatalosan is.
Air2030: A Szövetségi Tanács 36 F-35A harci repülőgép beszerzéséről döntött
Bern, 2021. 06. 30. - A Szövetségi Tanács a parlamenttől 36 darab F-35A típusú harci repülőgép beszerzését kéri az amerikai Lockheed Martin gyártótól, valamint 5 darab Patriot tűzvédelmi egység beszerzését az amerikai Raytheon gyártótól. Az értékelés során a két rendszer érte el a legnagyobb általános előnyt, ugyanakkor a legalacsonyabb összköltséget. A Szövetségi Tanács meg van győződve arról, hogy a két rendszer a legalkalmasabb arra, hogy a jövőben is megvédje a svájci lakosságot a légi fenyegetésektől. A döntéseket a 2021. június 30-i ülésén hozta meg.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
3... 2... 1... es jon a komcsik meg a zoldek stb alairasgyujtese, majd a nepszavazasig megall az egesz.
Ez az "amcsi viccsajto" ez azt takarja, ahol pl US szenatusi katonai bizottsagi szakertok stb irtak hosszu cikkeket, micsoda katasztrofalisan felremenedzselt penztemeto lett a projectbol? Melyik resze hangzik viccesnek?Az nem gond, az F-35 gyűlölő komcsi/amcsi viccsajtó cikkeit idéző fórumtársaknak elég lesz mostantól a Svájci indoklást linkelni...
Ez az "amcsi viccsajto" ez azt takarja, ahol pl US szenatusi katonai bizottsagi szakertok stb irtak hosszu cikkeket, micsoda katasztrofalisan felremenedzselt penztemeto lett a projectbol? Melyik resze hangzik viccesnek?
Kammal beszélgetni olyan mint sajtreszelővel rejszolni.Svájciak szerint ócsó mint a lómáj!
Lehet hogy a többi induló még katasztrofalisabban felremenedzselt penztemeto project?
Minden lehet. En azert elobb latni szeretnem a szamokat ill szamitasokat... eleg jol ismerem az amerikai uzleti modelleket, szinte biztosan nem lesz olcsobb 20-30 eves tavon, mint mondjuk a svedek avagy akar az Eurofighter lett volna, lefogadom.Svájciak szerint ócsó mint a lómáj!
Lehet hogy a többi induló még katasztrofalisabban felremenedzselt penztemeto project?