Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez van, nem tudtam túl tenni magam Jesse balfaszoskodásain még az elején, így feladtam. Meg azt hiszem a feleség is idegesített. Majd lehet megpróbálom megint.Érdekes lista, hogy a BB nem tetszik, de a spinoffja meg igen...
Véleményemet leírtam. XD
Nálam a
House MD
Stargte SG-1
Altered Carbon hirtelen felférne oda.
Megéri átvergődni az első két évadon, de az igazán jó az az 5. évad. Az egész sorozat olyan mintha csak egy előjátéka lenne az ötödik évadnak. Aztán meg lehet nézni a El Camino-t ami az epilógusa a sorozatnak, meg a Better Call Saul ami az ügyvédről szól és habár sokkal lassabb mint a BB de érdekes ahogy nem lehet eldönteni hogy a Saul egy full szociopata vagy csak szimplán önző és a saját értékei szerint cselekszik.Ez van, nem tudtam túl tenni magam Jesse balfaszoskodásain még az elején, így feladtam. Meg azt hiszem a feleség is idegesített. Majd lehet megpróbálom megint.
House-t és AC-t (szigorúan csak az első évad) bőven elfér, szimplán elfelejtettem. Startgate feeleng meg sosem kapott el valahogy, a tavalyi lezárás alkalmával még egyszer megpróbáltam de nem, pedig a film baromira tetszik, évente újranézem.
The Wire és a Sopanos nálam a csúcsok csúcsa a többévados sorozatok között.
A lényeget leírtad, molni is amit betett imdb-t ott is fel van tüntetve a sci-fi.szerintem
Emlékeim szerint ebben is van egy Ori (oráj) nevű faj, ami a jedikhez hasonló varázslatokat csinál...2. Star Gate-1:
Meghoztátok a kedvem, én is véleményeztem, lásd fenn.Én úgy látom az igényes forgatókönyvek idővel átköltöztek a sorozatok világába, sokszor már befutott kiváló színészekkel együtt. Mivel általában azok több időt igényelnek a kibontakozáshoz, tökéletes platform a kiteljesüléshez. Persze vannak kivételek pro és contra.
Szerintem parádés sorozatok:
Fargo a film nagyon tetszett, de a sorozatit nem bírtam megnézni
The Wire nem láttam
Sopranos ez a valaha volt legjobb sorozat
Firefly nem láttam
True Detective senki se hagyja ki!
Mindhunters nem láttam
The Expanse nem láttam
Chernobyl nyomasztó, de jó
Mandalorian (kicsit kilóg innen) most nézem. Xar, de vmiért mindig várom a kövi részt. Baby Yoda
The Orville nem láttam
Ozark nem láttam
The Dark nem láttam
Justified nem láttam
Band of brothers jó
Sherlock nem láttam
Better Call Saul nem láttam
Luther nem láttam
Terror nem láttam
Generation kill ezt mar akartam, érdemes?? Félek, hogy csalódás lesz
Over there azt mondid ezt is kezdjem el??
Amik nekem valmaiértr nem tetszettek de igényesek:
Breaking Bad nem láttam
Game of Thrones ahogy írták, az utolsó 2 évad kuka, de amúgy top 2
Peaky blinders nem láttam
Stranger things nem láttam
Sons of Anarchy nem láttam
Honorable mentions (nem láttam végig, vagy pár évad gyengélkedett) nem láttam
Rome nagyon-nagyon jó, régi kedvenc
Deadwood nem láttam
Westworld az ötlet viszi a sorozatot, talán a harmadik évadra amikor kiléo a parkból szintén egy zseniális ötlettel megújul a sirizat, de vegigkíséri egy gagyi sztoriírás. Jibbat kihiztam volna belőle.
Broadwalk Empire senki se hagyja ki!
Battlestar galactica nem láttam
Dexter nem láttam
Twin peaks nem lattam, csak részleteket
X-Files gyerekként izgi, de inkább xar, csak Scully melleire emlékszek
Start Trek: TNG inkább hagyjuj
The west wing (Az elnök emberei) nem láttam
24 nem bírtam huzamosabban nézni
Hannibal nem láttam
American horror story nem láttam
Persze a lista se nem tökéletes se nem teljes.
Ez a fenti három szintén kedvenc!!!A világ legjobb sorozata a Fekete vipera
A Két pasi meg egy kicsi is nagyon jó, és persze a Jóbarátok is.
Meghoztátok a kedvem, én is véleményeztem, lásd fenn.
Ez a fenti három szintén kedvenc!!!
Többször is megnéztem!!
Ami fájóan mki kihagyott pedig a legjobbak, csak ajánlom!!!
Kártyavár - az első 2 évad a legjobb, a többi nézhető
The walking dead, - főzés mellé. Ahogy megyünk előre az évadokban szokás szerint egyre xarabb.
Narcos - ez szintén kötelező!!
Csengetett, Mylord - háromszor, négyszer már biztis láttam
Spartacus - egyszer
Igyjartam anyatokkal - jóbarátok feeling
South Park - Eric
Six - ajánlom
Igazábol ha lehántod róla a zombis horrort,akkor nagyon is az emberi jellemekről szol,azok összetettségéről,mozgatórugóirolThe walking dead
Ez van, nem tudtam túl tenni magam Jesse balfaszoskodásain még az elején, így feladtam. Meg azt hiszem a feleség is idegesített. Majd lehet megpróbálom megint.
House-t és AC-t (szigorúan csak az első évad) bőven elfér, szimplán elfelejtettem. Startgate feeleng meg sosem kapott el valahogy, a tavalyi lezárás alkalmával még egyszer megpróbáltam de nem, pedig a film baromira tetszik, évente újranézem.
The Wire és a Sopanos nálam a csúcsok csúcsa a többévados sorozatok között.
The Wire - Tetszeni fog. Ha csak egyet választasz a kimaradt sorozatok közül, ez legyen az. Etalon.Meghoztátok a kedvem, én is véleményeztem, lásd fenn.
Bundy.Igy jartam anyatokkal - Nem tudok most jó sitcomot, de pl. a Cheers még mindig vicces.
Eddig még nem tudtam rávenni magam. Nekem az már egy kicsit ...sok.
Generation kill szerintem mindenképp érdemes.Meghoztátok a kedvem, én is véleményeztem, lásd fenn.
Ez a fenti három szintén kedvenc!!!
Többször is megnéztem!!
Ami fájóan mki kihagyott pedig a legjobbak, csak ajánlom!!!
Kártyavár - az első 2 évad a legjobb, a többi nézhető
The walking dead, - főzés mellé. Ahogy megyünk előre az évadokban szokás szerint egyre xarabb.
Narcos - ez szintén kötelező!!
Csengetett, Mylord - háromszor, négyszer már biztis láttam
Spartacus - egyszer
Igyjartam anyatokkal - jóbarátok feeling
South Park - Eric
Six - ajánlom
A mentalista érdekes, tetszett de valahogy sosem néztem végig.Én "A Mentalista"-t begyömöszölném még a sorba.
A világot nem váltja meg részenként háromszor, de nekem felüdülés.
...és: semmi CGI!
Legalábbis arcba tolva, öncélúan nem tűnt fel sehol!
U.I: Godless !!!
..."kicsit", véresen, valósághű!!!
nem maiak,de:- Nem tudok most jó sitcomot
A Malcolm eddig teljesen kimaradt, de fent van a videán. Belenézek.
- már megint malcolm
Mr. RobotHomeland
Brooklyn 99
Seal
The IT crowd
Afterlife
Tabu
Shameless
Extras
Bluestone 42
NCIS
Ez az én listám mostanában