Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113

Első nagyon tetszett hatalmas film ! Nagyon jól össze lett rakva ! A film végén mikor Tom odamegy a csajhoz és már nem közlegénynek szólítja hanem uramnak és Tom elmosolyodik az jó volt meg is könnyeztem :D .Főleg hogy a még erősebb omegától kapta a vért így még visszább ment és hiába pörgette vissza az időt az időt a sérült omega már csak az ő pusztulása lesz .(Ha jól Írom )
Tom legjobb filmje szerintem

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 737
17 592
113

Első nagyon tetszett hatalmas film ! Nagyon jól össze lett rakva ! A film végén mikor Tom odamegy a csajhoz és már nem közlegénynek szólítja hanem uramnak és Tom elmosolyodik az jó volt meg is könnyeztem :D .Főleg hogy a még erősebb omegától kapta a vért így még visszább ment és hiába pörgette vissza az időt az időt a sérült omega már csak az ő pusztulása lesz .(Ha jól Írom )
Tom legjobb filmje szerintem
Látványos, de végtelenül bugyuta, és totál értelmetlen film. (Mint a legtöbb időutazós sztori)
Tom Cruise meg Tom Cruise-t játsza mint szinte minden filmjében, nekem ő olyan mint a Tom Hanks is, aki csak egy karaktert játszik az összes filmjében (Forest kivételével).

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Látványos? Igen! Tom nagyon jól játsza hisz senki sem cselekedne másképp mint a filmben. Nem álmenőskodik + plusz azt is megcsinálja hogy tojik az egészre es kocsmazik egy jót,es kiderul hogy akkor sem fogja megúszni így rakenyszerul hogy harcoljon.

M

molnibalage

Guest
Látványos, de végtelenül bugyuta, és totál értelmetlen film. (Mint a legtöbb időutazós sztori)
Tom Cruise meg Tom Cruise-t játsza mint szinte minden filmjében, nekem ő olyan mint a Tom Hanks is, aki csak egy karaktert játszik az összes filmjében (Forest kivételével).
Tom Hanks minden filmjében ugyanazt karaktert? WUT?
A Felhőatlaszban pl. melyik karaktere volt hasonló bármelyikhez? Majdnem mind szarházi volt.
Hát, a maffiás bérgyilkososban?

Akkor Frances McDormand -hez mit szólsz? Ami filmet láttam, minden a tökös nőt játszotta. És ezt ért meg annyi szobrocskát...

T

Törölt tag

Guest

Az időhúrok azért odabax, full agyhalál mikor jön a végén a hurokcsavar :D
Mondjuk Heinlein könyvön alapul, úgyhogy ez a minimum.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 737
17 592
113
Meglepően jó film lett!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 036
18 272
113
Gyerekként ezt iszonyatosan szerettem:

vagy

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 351
34 071
113
Még emlékszik erre valaki? (Van benne egy világhírű ember is :) )

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
A magyar rendezők szeretik a magyar embereket SS katonaként bemutatni .Utálom az összes magyar filmet főleg a mostaniakat ! A rasszista filmrendezőket úgy mellbe tudnám vágni hogy repülővel kéne utánuk vinni a levegőt !!

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 802
26 388
113
Még emlékszik erre valaki? (Van benne egy világhírű ember is :) )
Slide story: sokan azért mentek műszertechnikára, hogy államvizsgán találkozzanak az öreggel :D

• Vicces
Reactions: phaidros

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113
Akkor Frances McDormand -hez mit szólsz? Ami filmet láttam, minden a tökös nőt játszotta. És ezt ért meg annyi szobrocskát...

Most amikor befutott és egy csomó bugyuta woke filmet készítettek vele.

Igazából a Cohen fivéres filmjeiért érdemelne önmagában egy Oscad díjat, az egyik kedvenc házi színészük és azokban nagyon jó, mindig mást játszik.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 563
61 971
113
A magyar rendezők szeretik a magyar embereket SS katonaként bemutatni .Utálom az összes magyar filmet főleg a mostaniakat ! A rasszista filmrendezőket úgy mellbe tudnám vágni hogy repülővel kéne utánuk vinni a levegőt !!
Érdekes lenne megkérdezni róla a vajdát.

Sajnos a minősíthetetlen szar gyártása állami pénzből nem most kezdődött:
A cikk a méltán népszerűtlen VESPA című filmről szól, ahol minden magyar rasszista.

• Dühítő
  • Tetszik
Reactions: enzo and zeal
M

molnibalage

Guest
?????
  1. Szar beismerni, de hát ez a valóság. Bizony a magyar honvédek követtek el emberiség elleni bűntetteket.
  2. Ettől még nem minden katonai ilyennek van ábrázolva.
  3. Fogalmazzunk úgy, hogy amióta Andy átvette a filmek finanszírozását először készültek nézhető magyar filmek is a sok szenny mellett. Konkrétan a Kontroll és a Viszkis között semmilyen magyar film nem jut eszembe, amit láttam volna és tetszett is... Persze ennek ellenére továbbra is léteznek a pappa pia szenny izék is.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 551
113
?????
  1. Szar beismerni, de hát ez a valóság. Bizony a magyar honvédek követtek el emberiség elleni bűntetteket.
  2. Ettől még nem minden katonai ilyennek van ábrázolva.
  3. Fogalmazzunk úgy, hogy amióta Andy átvette a filmek finanszírozását először készültek nézhető magyar filmek is a sok szenny mellett. Konkrétan a Kontroll és a Viszkis között semmilyen magyar film nem jut eszembe, amit láttam volna és tetszett is... Persze ennek ellenére továbbra is léteznek a pappa pia szenny izék is.
Üvegtigris

• Tetszik
Reactions: fishbed and tarzaan