Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 219
27 091
113
Baszki,meg ne nézzétek a thor,love nad thundert,5 pénzért béreltük ki a minap,de egy kalap szrt sem ért,olyan gagyi,nyomorék,bugyuta az egész,hogy alig vártam a végét,kajak 0 cgi-k,rendesen idiótának látni a thort,aki csajozni sem tud,csak feltosztam magam rajta,még egy jó bunyó sincs benne 2,5 óra alatt.
Általában bírom a scifiket,meg az ilyen jellegű techno meséket,de olyan csúnyán szétcsúszott ez a tőrténet,hogy élvezhetetlen,mint a terminátor,vagy a predator,az sw,alien,stb is oda jutott,hogy már rá se nézek,azt sem tudom,hogy melyik rész,mikolr jött ki,vagy mi van benne,csak a bevétel lett a fontos,ostoba tartalommal.
:(
online én jót szórakoztam rajta

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
Baszki,meg ne nézzétek a thor,love nad thundert,5 pénzért béreltük ki a minap,de egy kalap szrt sem ért,olyan gagyi,nyomorék,bugyuta az egész,hogy alig vártam a végét,kajak 0 cgi-k,rendesen idiótának látni a thort,aki csajozni sem tud,csak feltosztam magam rajta,még egy jó bunyó sincs benne 2,5 óra alatt.
Általában bírom a scifiket,meg az ilyen jellegű techno meséket,de olyan csúnyán szétcsúszott ez a tőrténet,hogy élvezhetetlen,mint a terminátor,vagy a predator,az sw,alien,stb is oda jutott,hogy már rá se nézek,azt sem tudom,hogy melyik rész,mikolr jött ki,vagy mi van benne,csak a bevétel lett a fontos,ostoba tartalommal.
az a film szerintem egy haldokló nő halála elötti utolsó álma.
KB
egy külön műfaj (haldoklás) csak nemtudom miért adják gyerekeknek. a műfaj már a az ókorban létezett. nem tudom mi a neve.

• Hűha
  • Vicces
Reactions: fip7 and SirHiggins
M

molnibalage

Guest
Öööö, ki néz képregényfilmet?
Én már a 2012-es Avengersen is röhögtem, hogy csak a Thorral összemérve full inkoherens.

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 548
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nézzetek egy kis klasszikust.Folytatásnak meg a Makrancos hölgy 67es változatát.CGI ugyan egy gramm sincs bennük,de szinészi játék annál inkább.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 784
37 453
113

Sajna kötelező utálni balról, szokás szerint. Mondjuk a kritikák egy része jogos... a 24-nél azért kilóg a lóláb:

A sorozat teljesíti az igényt a régi, hajdan volt nagyságunk felidézésére, érezhetünk nosztalgiát a nyolcszáz évvel ezelőtti aranykor iránt, amikor a Magyar Királyság Európa egyik vezető hatalma volt, és láthatjuk a magyar keresztes hadakat a Jordán folyónál, kell ennél több?

Na igen, ez mindenképpen fájt volna azoknak, akikben mindig járkál a fájdalom.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 219
27 091
113

Sajna kötelező utálni balról, szokás szerint. Mondjuk a kritikák egy része jogos... a 24-nél azért kilóg a lóláb:

Már bocs, de ez oldaltól függetlenül egy darab szar.

• Tetszik
Reactions: alali77
T

Törölt tag

Guest

Csak az első részt láttam idő hiányában, de a filmre kiváncsi leszek.
Amennyire le tudtam szűrni történelmi hitelességben 10/10, különösen jó volt látni, hogy a katonák felszerelését nem valami fantasy díszletből rángatták elő.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 219
27 091
113
Amennyire le tudtam szűrni történelmi hitelességben 10/10, különösen jó volt látni, hogy a katonák felszerelését nem valami fantasy díszletből rángatták elő.
Ehhez képest jópár töritanár szerint is igencsak defektes történelemhűségben...

• Tetszik
Reactions: Wilson
W

Wilson

Guest
Már bocs, de ez oldaltól függetlenül egy darab szar.
Ez egy iskola tévé ahol a történészek a narrátorok, a filmben a szereplők párbeszédei teljesen le vannak butítva,sematikusak, nincsenek benne kidolgozott karakterek és jó szinészi játékok (de ez nem a színészek hibája), a sorozat részeinek időtartama túl rövid. a látványvilág is hagy bőven kívánni valót maga után ( nehogy félre értse bárki is nem pl a Trónok Harcára gondoltam, bár a sorozat egyik főszereplője (Veréb Tamás) szerint hozza a Trónok harca képi világát, nem tudom mit szed de durva szer lehet) sokkal többet és jobbat is ki lehetett volna hozni belőle, elég csak a különféle ismeretterjesztő csatornák hasonló kategóriájú dokumentum filmjeire gondolni, remélem a film ennél sokkal jobb lesz.

T

Törölt tag

Guest
Ehhez képest jópár töritanár szerint is igencsak defektes történelemhűségben...

Mármint bong földi történelemtanárok szerint. Hiszen te ott élsz igaz?

Mondjuk egyetértek Veér Ispánnal, nekem gimiben 3 töritanárom volt 4 év alatt, abból 1. nyugdíj előtti utolsó évében is még átkosban amit megtanult azt adta le a 2000-es évek elején, 2. töri-ének szakos volt és szart az egészbe, a 3. ott volt a toppon, érdekelte is amit oktat...

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 219
27 091
113

Mondjuk egyetértek Veér Ispánnal, nekem gimiben 3 töritanárom volt 4 év alatt, abból 1. nyugdíj előtti utolsó évében is még átkosban amit megtanult azt adta le a 2000-es évek elején, 2. töri-ének szakos volt és szart az egészbe, a 3. ott volt a toppon, érdekelte is amit oktat...
Akkor nekem szerencsém volt.
De még ezt az apróságot, hogy nem teljesen tört.hű félretéve is
krva rondán, olcsón lett fényképezve, gagyi a színészi játék, gagyik a díszletek.
Kb egy Szulejmán sorozattal van egy polcon.

• Tetszik
Reactions: Wilson

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 563
61 965
113
Öööö, ki néz képregényfilmet?
Én már a 2012-es Avengersen is röhögtem, hogy csak a Thorral összemérve full inkoherens.

Szerintem eléggé sokan, már csak a mozis számok alapján is. :rolleyes:
Másrészt régen is nagyon sok képregény filmet néztünk, csak éppen nem tudtunk róla.
V, mint vendetta, Penge I-III, Watchmen, Sin City, A holló, Constantin-a démon vadász stb...
Szóval elképesztően sok jó képregény film van.
Ezek csak az R besorolásúak:

T

Törölt tag

Guest
Szerintem eléggé sokan, már csak a mozis számok alapján is. :rolleyes:
Másrészt régen is nagyon sok képregény filmet néztünk, csak éppen nem tudtunk róla.
V, mint vendetta, Penge I-III, Watchmen, Sin City, A holló, Constantin-a démon vadász stb...
Szóval elképesztően sok jó képregény film van.
Ezek csak az R besorolásúak:

Tudom, hogy ma már gagyi, de gyermekkorom kedvence ez volt :-D
Ráadásul Lou Ferrigno mindenféle trükk nélkül hozta a karaktert, még valódi medvével is "harcolt".

• Tetszik
Reactions: fip7

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 563
61 965
113
Tudom, hogy ma már gagyi, de gyermekkorom kedvence ez volt :-D
Ráadásul Lou Ferrigno mindenféle trükk nélkül hozta a karaktert, még valódi medvével is "harcolt".

Nekem ilyen volt a Herkules. Én meg unokaöcsém imádtuk. Pedig már akkor is láttuk, hogy gagyi. De mégis olyan jó volt.

Képregény filmekből meg a Penge és a Constantin nálam nagyon betalált annak idején. Mai napig szeretem azokat a filmeket!

• Tetszik
Reactions: krisss

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113

Pontosan. A tanárok zöme nem csinál mást, mint leadja azt az anyagot, amit kb. amikor elkezdte a szakmát legyártott. Felsőbb tagozattól fölfelé pedig vázlatosított. Néha, ha mondjuk megszűnnek országok, picit frissít rajta, de a többség hozzá se nyúlt komolyabban évtizedek óta. Ha mondjuk túl gyors, vagy mert a tanulók le se, akkor közben aktuálpolitizál, családi dolgokat mesél, néha egy-egy nagypapa történet, és már nyugdíjas is.