A 7. rész komolyan sorozattörténeti twinpeaksista szösszenet, amit Tarantino is megirigyelhetne.A Hunters 2. évada Hitlerrel! Elmebetegek.
A végén a tárgyalás pedig ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A 7. rész komolyan sorozattörténeti twinpeaksista szösszenet, amit Tarantino is megirigyelhetne.A Hunters 2. évada Hitlerrel! Elmebetegek.
Voltál már afrikában? A rasszizmus új dimenziói nyílnak meg előtted (még a félvéreket is rühellik, arabokat dettó) A BLM ahhoz képest (polar bear huntinggal) kismiska. Tinga Tinga festmény meg -maradjunk annyiban- nem egy Leonardo, Picasso, stb. Vagy a tényt közölni is rasszizmus?Hú, kicsit rasszista valaki?
Sok fogalmad nincsen afro-amerikai művészekről, ugye?
Igazából egy apartheid, belga-kongó után talán érthető, hogy rühellik a fehéreket.Voltál már afrikában? A rasszizmus új dimenziói nyílnak meg előtted (még a félvéreket is rühellik, arabokat dettó) A BLM ahhoz képest (polar bear huntinggal) kismiska. Tinga Tinga festmény meg -maradjunk annyiban- nem egy Leonardo, Picasso, stb. Vagy a tényt közölni is rasszizmus?
Az alábbi linket egy félvér sráctól kaptam:
Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!Ajajajajaj....
Rákay Philip a mohácsi csatáról tervez filmet csinálni
Decemberben mutatta be a köztévé az Aranybulla című sorozatot, jövő márciusban érkezik a mozikba a Most vagy soha!, a producer azonban már egy új filmtervbe is belekezdett. A Magyar Királyság felbomlásához vezető csatából akar játékfilmet forgatni.magyar.film.hu
Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!
Mert Aranybulla kapcsán vegérvényesen kiderült, hogy egy filmezeshez tehetségtelen és érzéketlen alak ez a Rákay aki alap fogalmakkal nincs tisztában, és nem hiszem, hogy ne lenne nála 100 alkalmasabb ember a Ner kötelékében! Szégyen!
Egyetértek.Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!
Mert Aranybulla kapcsán vegérvényesen kiderült, hogy egy filmezeshez tehetségtelen és érzéketlen alak ez a Rákay aki alap fogalmakkal nincs tisztában, és nem hiszem, hogy ne lenne nála 100 alkalmasabb ember a Ner kötelékében! Szégyen!
Mivel Zsoldos Attila nem szerepel a szakértők között gondoltam hogy történelmileg nem lesz pontos de attól még lehetett volna jó filmet csinálni de ez egy élvezhetetlen izé,Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!
Mivel Zsoldos Attila nem szerepel a szakértők között gondoltam hogy történelmileg nem lesz pontos de attól még lehetett volna jó filmet csinálni de ez egy élvezhetetlen izé,
Még egy Legendával kevesebb
Nem is csodálom szörnyű lett a forgatókönyv Tény hogy nem dokumentumfilmet akartak forgatni, de láttunk már marhára nem hiteles de élvezhető történelmi filmeket pl Halál 50 órája.Ritka az olyan történelmi film amibe ne lehetne belekötni szerintem talán A leghosszabb nap a pozitív kivétel de még az se tökéletes bár a szereposztást nehéz überelni„A történelem nem szolgája az ideológiának” – interjú II. Andrásról és az Aranybulla-sorozatról Zsoldos Attila történésszel
Az Aranybulla-sorozatban megjelenő, pozitív II. András kép alapját lényegében Zsoldos Attila történész, akadémikus kutatásai adták, aki 2010-ben szakított azzal a 2-300 éves trenddel, miszerint a király csak sodródott az eseményekkel és ami jót tett, arra is úgy kényszerítették rá az alattvalói...hvg.hu
Az Aranybulla-sorozatban megjelenő, pozitív II. András kép alapját lényegében Zsoldos Attila történész, akadémikus kutatásai adták, aki 2010-ben szakított azzal a 2-300 éves trenddel, miszerint a király csak sodródott az eseményekkel és ami jót tett, arra is úgy kényszerítették rá az alattvalói. Mindezek ismeretében nem csoda, hogy Zsoldost is megkeresték a sorozat alkotói, hogy vegyen részt szakértőként a munkában, ám ő a forgatókönyv láttán nemet mondott.
A Numb3rs és a Shaldon Cooper fegyverrel között vívódok.Most vakarom a fejem, ez mit takarhat a történetvezetésben..
Az ugye megvan, h Rákay producer volt, a rendező Kriskó László.Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!
Nem vagyok meggyőződve, hogy egy újra vágással orvosolni lehetne a dolgot.Az Aranybullánál csak jobb lehet! Azt is újravágnám! Profival, megfizetve! ...aki mellé azért "véletlenül" ott ülne egy-két "inas"!
Kellemetlen de javítható hiba --legalábbis én annak tartom--, de pont lehetne építkezni, ezen a területen is. Végre nem csak vásárlással/külföldi tudás kifizetésével/egyszeri, "tüneti kezeléssel" oldanám meg az ez esetben (Ab) leggyorsabban kivitelezhető hibajavítási módot, hanem az általunk által régen (is, évszázadokon át) és kínaiak által napjainkban/évtizedeken óta ipari méretekben űzött "tudás-importtal"
...vagy, ha nem megy, akkor önkritikával => "...vissza a kaptafához!". Az se szégyen, szerintem jól csinálta!
.
Igen tudom.Az ugye megvan, h Rákay producer volt, a rendező Kriskó László.
Voltál már afrikában? A rasszizmus új dimenziói nyílnak meg előtted (még a félvéreket is rühellik, arabokat dettó) A BLM ahhoz képest (polar bear huntinggal) kismiska. Tinga Tinga festmény meg -maradjunk annyiban- nem egy Leonardo, Picasso, stb. Vagy a tényt közölni is rasszizmus?
Az alábbi linket egy félvér sráctól kaptam:
Hát, ami késik, nem múlik. Bár pikáns lenne, tekintve az ismeretségi körömet.Engem innen egyszer bannoltak, amikor betettem egy hasonló térképet az átlagos IQ és a beltenyészet országonkénti arányáról...
A Digic jó, de egy ilyen kaliberű produkcióhoz azért hiányzik még ez-az.Nem vagyok meggyőződve, hogy egy újra vágással orvosolni lehetne a dolgot.
Alapjaiban van elbaszva az egész. Rossz a forgatókönyv. Andy forog a sírjában, hogy ez megszülethetett.
Először el kellett volna dönteni, hogy egy narrált dokumentum filmet akarnak csinálni, ahhoz elég egy jóhangú karizmatikus figura aki magyaráz.
Vagy lehet Full dokumentumfil, akkor a szakértők narrálnak, vagy lehetett volna egy "Szulejmán típusú", történelmi szálon vezetett, történelmi jellegű dráma.
De Rákaynak mind kell egyszerre. Szerintem menthetetlen, és felő, hogy a Petőfi se lesz jobb.
Mivel igazán nagy költségvetésű House of dragons színvonalat úgysem fogunk elérni inkább valami újba gondolkodnak, mint mondjuk stilizált 3D animációban csinálnám meg. Na ne a Vukk-ra gondoljatok, és ne is full realista 3D-re, hanem ahogy egy Francia studió megcsinálta pl. Az Arcane sorozatot.
Lenyűgöző képvilág, pedig nem rajongok a anime-szerű cuccokért, de hasonló csak korhű környezet baromi jól nézhetne ki, egy jó művészeti vezető kezei alatt, és a fiatalokat is előbb megérintené...
Rádasul van külföldön is jegyzett minősegi színvonalon dolgozó hazai VFX stúdió mint pl a Digic Pictures.
DIGIC Pictures - We create digital magic
DIGIC is an award-winning digital production studio focused on animation and asset creation for the video game industry.www.digicpictures.com