A 7. rész komolyan sorozattörténeti twinpeaksista szösszenet, amit Tarantino is megirigyelhetne.A Hunters 2. évada Hitlerrel! Elmebetegek.![]()
A végén a tárgyalás pedig ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A 7. rész komolyan sorozattörténeti twinpeaksista szösszenet, amit Tarantino is megirigyelhetne.A Hunters 2. évada Hitlerrel! Elmebetegek.![]()
Voltál már afrikában? A rasszizmus új dimenziói nyílnak meg előtted (még a félvéreket is rühellik, arabokat dettó)Hú, kicsit rasszista valaki?
Sok fogalmad nincsen afro-amerikai művészekről, ugye?
Igazából egy apartheid, belga-kongó után talán érthető, hogy rühellik a fehéreket.Voltál már afrikában? A rasszizmus új dimenziói nyílnak meg előtted (még a félvéreket is rühellik, arabokat dettó)A BLM ahhoz képest (polar bear huntinggal) kismiska. Tinga Tinga festmény meg -maradjunk annyiban- nem egy Leonardo, Picasso, stb. Vagy a tényt közölni is rasszizmus?
Az alábbi linket egy félvér sráctól kaptam:
Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!Ajajajajaj....
![]()
Rákay Philip a mohácsi csatáról tervez filmet csinálni
Decemberben mutatta be a köztévé az Aranybulla című sorozatot, jövő márciusban érkezik a mozikba a Most vagy soha!, a producer azonban már egy új filmtervbe is belekezdett. A Magyar Királyság felbomlásához vezető csatából akar játékfilmet forgatni.magyar.film.hu
Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!
Mert Aranybulla kapcsán vegérvényesen kiderült, hogy egy filmezeshez tehetségtelen és érzéketlen alak ez a Rákay aki alap fogalmakkal nincs tisztában, és nem hiszem, hogy ne lenne nála 100 alkalmasabb ember a Ner kötelékében! Szégyen!
Egyetértek.Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!
Mert Aranybulla kapcsán vegérvényesen kiderült, hogy egy filmezeshez tehetségtelen és érzéketlen alak ez a Rákay aki alap fogalmakkal nincs tisztában, és nem hiszem, hogy ne lenne nála 100 alkalmasabb ember a Ner kötelékében! Szégyen!
Mivel Zsoldos Attila nem szerepel a szakértők között gondoltam hogy történelmileg nem lesz pontos de attól még lehetett volna jó filmet csinálni de ez egy élvezhetetlen izé,Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!
Mivel Zsoldos Attila nem szerepel a szakértők között gondoltam hogy történelmileg nem lesz pontos de attól még lehetett volna jó filmet csinálni de ez egy élvezhetetlen izé,
Még egy Legendával kevesebb
![]()
Nem is csodálom szörnyű lett a forgatókönyv![]()
„A történelem nem szolgája az ideológiának” – interjú II. Andrásról és az Aranybulla-sorozatról Zsoldos Attila történésszel
Az Aranybulla-sorozatban megjelenő, pozitív II. András kép alapját lényegében Zsoldos Attila történész, akadémikus kutatásai adták, aki 2010-ben szakított azzal a 2-300 éves trenddel, miszerint a király csak sodródott az eseményekkel és ami jót tett, arra is úgy kényszerítették rá az alattvalói...hvg.hu
Az Aranybulla-sorozatban megjelenő, pozitív II. András kép alapját lényegében Zsoldos Attila történész, akadémikus kutatásai adták, aki 2010-ben szakított azzal a 2-300 éves trenddel, miszerint a király csak sodródott az eseményekkel és ami jót tett, arra is úgy kényszerítették rá az alattvalói. Mindezek ismeretében nem csoda, hogy Zsoldost is megkeresték a sorozat alkotói, hogy vegyen részt szakértőként a munkában, ám ő a forgatókönyv láttán nemet mondott.
A Numb3rs és a Shaldon Cooper fegyverrel között vívódok.Most vakarom a fejem, ez mit takarhat a történetvezetésben..
Az ugye megvan, h Rákay producer volt, a rendező Kriskó László.Nekem tetszik a kezdeményezes, hogy jelentősebb történelmi eseményeket képernyőre visznek, azzal is együtt tudnék élni, hogy ezt valami kormányközeli alak intézze, de legalább mutasson némi tehetségét a dolog iránt!
Nem vagyok meggyőződve, hogy egy újra vágással orvosolni lehetne a dolgot.Az Aranybullánál csak jobb lehet! Azt is újravágnám! Profival, megfizetve! ...aki mellé azért "véletlenül" ott ülne egy-két "inas"!
Kellemetlen de javítható hiba --legalábbis én annak tartom--, de pont lehetne építkezni, ezen a területen is. Végre nem csak vásárlással/külföldi tudás kifizetésével/egyszeri, "tüneti kezeléssel" oldanám meg az ez esetben (Ab) leggyorsabban kivitelezhető hibajavítási módot, hanem az általunk által régen (is, évszázadokon át) és kínaiak által napjainkban/évtizedeken óta ipari méretekben űzött "tudás-importtal"
...vagy, ha nem megy, akkor önkritikával => "...vissza a kaptafához!". Az se szégyen, szerintem jól csinálta!
.
Igen tudom.Az ugye megvan, h Rákay producer volt, a rendező Kriskó László.
Voltál már afrikában? A rasszizmus új dimenziói nyílnak meg előtted (még a félvéreket is rühellik, arabokat dettó)A BLM ahhoz képest (polar bear huntinggal) kismiska. Tinga Tinga festmény meg -maradjunk annyiban- nem egy Leonardo, Picasso, stb. Vagy a tényt közölni is rasszizmus?
Az alábbi linket egy félvér sráctól kaptam:
![]()
Hát, ami késik, nem múlik. Bár pikáns lenne, tekintve az ismeretségi körömet.Engem innen egyszer bannoltak, amikor betettem egy hasonló térképet az átlagos IQ és a beltenyészet országonkénti arányáról...
A Digic jó, de egy ilyen kaliberű produkcióhoz azért hiányzik még ez-az.Nem vagyok meggyőződve, hogy egy újra vágással orvosolni lehetne a dolgot.
Alapjaiban van elbaszva az egész. Rossz a forgatókönyv. Andy forog a sírjában, hogy ez megszülethetett.
Először el kellett volna dönteni, hogy egy narrált dokumentum filmet akarnak csinálni, ahhoz elég egy jóhangú karizmatikus figura aki magyaráz.
Vagy lehet Full dokumentumfil, akkor a szakértők narrálnak, vagy lehetett volna egy "Szulejmán típusú", történelmi szálon vezetett, történelmi jellegű dráma.
De Rákaynak mind kell egyszerre. Szerintem menthetetlen, és felő, hogy a Petőfi se lesz jobb.
Mivel igazán nagy költségvetésű House of dragons színvonalat úgysem fogunk elérni inkább valami újba gondolkodnak, mint mondjuk stilizált 3D animációban csinálnám meg. Na ne a Vukk-ra gondoljatok, és ne is full realista 3D-re, hanem ahogy egy Francia studió megcsinálta pl. Az Arcane sorozatot.
![]()
Lenyűgöző képvilág, pedig nem rajongok a anime-szerű cuccokért, de hasonló csak korhű környezet baromi jól nézhetne ki, egy jó művészeti vezető kezei alatt, és a fiatalokat is előbb megérintené...
Rádasul van külföldön is jegyzett minősegi színvonalon dolgozó hazai VFX stúdió mint pl a Digic Pictures.
DIGIC Pictures - We create digital magic
DIGIC is an award-winning digital production studio focused on animation and asset creation for the video game industry.www.digicpictures.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..