Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 895
9 932
113
Hamarosan lesz az Apple TV+ -on a The Gorge film Anya Taylor-Joy-jal.

Misztikus film. Lényeg, hogy a trailert ne nézzétek meg! Egyszerűen túl sok mindent ellő a történetből. Ott anyázza mindenki emiatt. Az alapfelállás engem is megfogott, de a trailer elkezdett túl sokat elszórni a filmből. Kicsit olyan, mintha bemutatta volna a történet egy jelentős részét. Le is lohadt kissé a lelkesedésem.

• Tetszik
Reactions: Loken

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 412
27 378
113
Ó :(
Azért szép, hogy ő is kapott
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 412
27 378
113

• Tetszik

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 916
11 430
113
Kraken, orosz sci-fi kalandfilm, (első előzetes)

A film címéből kiderülhet, hogy miről van szó. Nem az ukrán neonáci alakulatról, hanem egy óriás tintahalról.
A történet szerint Grönland környékén, nyomtalanul tűnik el az orosz haditengerészet egyik különleges rendeltetésű rakétahordozó tengeralattjárója. A tengeralattjáró felkutatására a Viktor Voronyin parancsnoksága alatt álló tengeralattjárót küldik ki. Ő az öccse az eltűnt tengeralattjáró kapitányának, Alekszandr Voronyinnak. A feladatuk: minden erejüket és tudásukat felhasználva megtalálni az eltűnt tengeralttjárót, és megakadályozni, hogy a rajta levő szupertitkos fegyverzet az ellenség kezébe jusson. Eközben az északi sarkkutató állomásokon a geológusok különböző kíséleteket végeznek, amelyek hatására felébred egy óriási Kraken, és Viktor Voronyin csapata vele is szembe kerül majd a bátyja tengeralattjárója után végzett kutatás során.
A történet nem a legerősebb finoman szólva, de kiváló színészgárda szerepel benne, mint például Alekszandr Petrov, Viktor Dobronravov,Szergej Garmas. A fim rendezője Nyikolaj Lebegyev, akinek a nevéhez olyan minőségi filmek fűződnek, mint például a 17-es számú legenda. Tehát akár még jó is lehet. A CGI-n van mit javítani még, de az egyenruhákra láthatóan nagyon odafigyeltek.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 628
62 441
113
Hát ez meg WTF? o_O

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 236
37 894
113
Kuroszava filmjei nagyon jók...
Takeshi Kitanot is tudom ajánlani...
Nem-e!?

"A szomszéd kecskéje bekapcsol​

A Buzau megyei Valea Caprei faluból származó férfi azt állítja, hogy néhány hete egy kicsit más szerelmi történetet él.
Azt mondja, hogy szerelmes a szomszédja kecskéjébe, Josefina néven. Sőt, azt állítja, hogy ez is megosztaná az érzéseit.

A történet körülbelül 3 héttel ezelőtt kezdődött, amikor a szerelmes polgár, Andrei Goat néven, a szomszéd Mitica házában volt, akivel pálinkát evett. Néhány ital után észrevette, hogy Josefina, a szóban forgó kecske, a szemével kortyolgatja.

Sőt, ez a megjelenés nagyon erős erekciót okoz. Sajnos kettejük között még nem történt szexuális aktus a szomszédja miatt, akinek ő maga vallotta be, de ellenzi a kettejük közötti szeretetet. Andrei gyanítja, hogy szomszédja, Mitica féltékeny, mert nem lát más okot, amiért Mitica ellenzi a kapcsolatot közte és a nem beszélő között.

A szerelmes polgár azt mondja, hogy még megpróbálta megvásárolni a kecskét a szomszédjától, de még sietve sem akarja eladni. A szomszéd ellenállása ellenére továbbra is késő órákban találkozik a kecskével, és a kerítésdobokon keresztül néz magára, de anélkül, hogy megérintené magát. Mindenesetre Andrei még így is elégedett, mondván, hogy miután Josefina órákig behatol a szemével, annyira felizgul, hogy többszörös orgazmusa van. Úgy tűnik, hogy a kecske ugyanolyan elégedett lenne, mint Andrei úr, hallva a rekedt fújását.

Végül azt mondja, hogy a legrosszabb dolog tűnik neki, hogy a faluban élő emberek nem értik őt, és iróniájuk célpontjává vált. Szeretne a kecskével Bukarestbe költözni, mert ott az emberek sokkal nyitottabbak,"

https://artaprostiei.ro/2013/01/30/ma-excita-capra-vecinului/

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: ZeiG and ravenlord

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 628
62 441
113
Végig néztem az Olajügynök című sorozatott a Skyshowtimon. Szerintem nagyon jó sorozat!
0 db buzi meg LMBTQ személy, komoly munkát mutat be, nem romantizálva, miközben érdekes görbe tükröt tart az emberi kapcsolatoknak is. Abszolút ajánlom mindenkinek. 1 éved, 10 rész mindösszesen.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 769
17 737
113
Végig néztem az Olajügynök című sorozatott a Skyshowtimon. Szerintem nagyon jó sorozat!
0 db buzi meg LMBTQ személy, komoly munkát mutat be, nem romantizálva, miközben érdekes görbe tükröt tart az emberi kapcsolatoknak is. Abszolút ajánlom mindenkinek. 1 éved, 10 rész mindösszesen.
Akkor jelezném, hogy én megmondtam :rolleyes: #5805

A sorozat után kerestem rá Billy Bob Thorntonra mert én csak a Banditák-ból meg pár jelentéktelen mellek szerepből emlékeztem rá..
Na jó, meg onnan, hogy ugye vagy 3 évig volt Angelina Jolie a felesége..
Nagy formátum a figura, az ilyen szerep fekszik neki. Mondjuk nem tudom mennyire mehet át a texasi tájszólás a filmben magyarul..
Na meg Ali Laltar, OMG!
attachment-ali-larter-6.jpg

attachment-ali-larter-7.jpg

Ja, és találtam is egy másik sorozatot amit ő visz.. a "Goliath"
még csak pár részt láttam belőle de ez is jónak ígérkezik, itt kissé lepukkant ügyvéd.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 412
27 378
113

Hortator

Well-Known Member
2019. június 27.
1 093
4 101
113
Akkor jelezném, hogy én megmondtam :rolleyes: #5805

A sorozat után kerestem rá Billy Bob Thorntonra mert én csak a Banditák-ból meg pár jelentéktelen mellek szerepből emlékeztem rá..
Na jó, meg onnan, hogy ugye vagy 3 évig volt Angelina Jolie a felesége..
Nagy formátum a figura, az ilyen szerep fekszik neki. Mondjuk nem tudom mennyire mehet át a texasi tájszólás a filmben magyarul..
Na meg Ali Laltar, OMG!
attachment-ali-larter-6.jpg

attachment-ali-larter-7.jpg

Ja, és találtam is egy másik sorozatot amit ő visz.. a "Goliath"
még csak pár részt láttam belőle de ez is jónak ígérkezik, itt kissé lepukkant ügyvéd.
A Szörnyek keringőjét ajánlom jó szívvel Billy Bob bácsitól.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 110
18 443
113

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 236
37 894
113
A Szörnyek keringőjét ajánlom jó szívvel Billy Bob bácsitól.
Bakker! A Tapló télapó I-II, már smafu? :hadonaszos:
Ezért viszont kaphatott volna valami díjat...
Meg ez...

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 769
17 737
113
Ma pont láttam amint a Lánchíd felett két Heli is dolgozott. Az egyik gép többször érintette a vizet, egy alkalommal hosszabban állt közvetlen a híd lába felett.
Most olvasom az új Jack Reacher-hez vettek fel jeleneteket..

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 960
37 927
113