Ez marha jó volt...Kedvenc videósom megcsinálta VHS szinkronnal
És öregnek érzem magam

Ez marha jó volt...Kedvenc videósom megcsinálta VHS szinkronnal

Nem veszek be több dumááát, nem vertek méég egyszer ááát! Qss!HŐSNŐK
Kéthly Anna és Slachta Margit élete

Ez ám az igazi....pontosan ugyanez volt a fílingem
zseniális korrajz
nyomokban néhai '80-as évekbeli sorkatonai szolgálatomra is acociáltam, ott láttam néhányat ezekből az arcokból
Kijött a yellowstone egyik előzménye 1923. Tetszik, végre valami ami nincs tele modern szarságokkal, a színészek jók többek közt Harrison Ford és Helyen Mirren. Elég jól bemutatja az akkori állapotokat , a nők azok nők, a férfiak azok férfiak. A kisebb hülyeségektől eltekintve nagyon jó, ajánlom mindenkinek

Nagyot fogsz csalódni.Kijött a yellowstone egyik előzménye 1923. Tetszik, végre valami ami nincs tele modern szarságokkal, a színészek jók többek közt Harrison Ford és Helyen Mirren. Elég jól bemutatja az akkori állapotokat , a nők azok nők, a férfiak azok férfiak. A kisebb hülyeségektől eltekintve nagyon jó, ajánlom mindenkinek
Ahh ne bassz.Nagyot fogsz csalódni.
A Sakál napja (sorozat, nem a filmklasszikus)Ahh ne bassz.
Olyan nehéz nézhető filmet/sorozatot találni manapság
Keresgélj a régiek között.Én most néztem újra a "Nem kell mindig kaviárt"-t.Most éppen a "Minden lében két kanál"lal nosztalgiázom.De bizIsen,a mai átlagos sorozatnál a Bors Máté is jobb.Aminek véletlenül jó az első évada,azt is elcseszik utána.Ahh ne bassz.
Fizess elő a még mindig előfizethető két orosz stream szolgáltatóra (START, Kinopoisk) és ott találsz normális, langyimentes, kvótaszereplő mentes filmeket, sorozatokat. Sajnos a legjobb orosz szolgáltatóra, a Premier-re már nem lehet előfizetni, mert letiltja a bank az átutalást.Ahh ne bassz.
Az Olajügynök is nagyon jó lett!Kijött a yellowstone egyik előzménye 1923. Tetszik, végre valami ami nincs tele modern szarságokkal, a színészek jók többek közt Harrison Ford és Helyen Mirren. Elég jól bemutatja az akkori állapotokat , a nők azok nők, a férfiak azok férfiak. A kisebb hülyeségektől eltekintve nagyon jó, ajánlom mindenkinek
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..