Filmek és sorozatok

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
40 627
59 358
113
aZ7RrNn_700bwp.webp
 
 • Tetszik
Reactions: Pocok75 and zeal
R

rejsz felügyelő

Guest
Az összes ilyen "20 évvel később csinálunk egy folytatást/befejező részt" című alkotás erősen pénzszagú. A legtöbb esetben a produkció nulla - bár akadnak kivételek, állítólag a Bad Boys 3 egészen jó.
Én már Bruce Willisnél is kínosnak találtam mikor öregen irtotta a gonoszokat(Red 2 pl.), szerintem meg kellene próbálkoznia más műfajjal, esetleg egy olyan akciófilmmel, amiben mentorként/vén rókaként nem a folyamatos aprítás a dolga, mert szerintem marhára nem áll már neki jól.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
17 908
47 501
113
A 4. évad feketéin kívül idegesítő pillanatok talán nem is voltak benne.

Viszont cserébe végig nagyon durva és nyomott hangulata van az egész sorozatnak.

 
 • Tetszik
Reactions: gacsat

laca

Well-Known Member
2013. november 6.
482
909
93
Február 27.
Azért ez a sztori gyöngyszem a filmeseknek, minden magyarázat nélkül ki lehet cserélni egy szerepben a színészt :)