Bocsi, már nem engedi szerkeszteni az előzőt..
Az SG világával egy nagy kibaszást csináltak, az SG Universe-t. Az SG-1 kb majdhogynem tökéletes, egy bajom volt csak vele, de ezt ők sem tudhatták előre, hogy mekkora siker lesz és utólag okos az ember persze. Szóval a bajom az volt a végére, hogy minden főellenséget teljesen kiírtak. Goa'uld kiírtva, Ori megsemmisítve, (kis kanyar az Atlantiszhoz) Wraith elleni "biofegyver" kitalálva. A Goa'uldokat meg kellett volna hagyni mint kisebb hatalmat, frakciót amire lehet később építeni még. De ezt a hidat felégették. A Continuum-al visszahozták az időutazás segítségével, de ezt a kártyát nem lehet mindig kijátszani. A Goa'uld egy ikonikus ellenség volt, kár volt őket teljesen kiírtani. Ori szintén, de belőlük túl erős ellenséget csináltak, hogy meglehessen hagyni őket. Az Atlantisz és a lidércek után pedig már "unalmas" lett volna sorban behozni egy negyedik ismeretlen brutál szupererős hatalmat. Az Asgardok kiírása rossz döntés lett volna, bár az egy kurva jó rész volt, szerencsére mentették a dolgot Atlantisszal ahol visszahozták "őket" a The Lost Tribe-al Vanir-ként. Az Atlantisz lezárása jó volt, de én nem hoztam volna haza magát Atlantiszt, mert megint csak hogy építesz rá a jövőben? Ugyan mi a fenéért repülnénk vissza ha már elhoztuk a földre... Ezeket leszámítva szerintem tökéletes scifi sorozatok. A Universe-t viszont nem kommentálnám...