Filmek és sorozatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 559
80 908
113
Nos, ez qurva jó sorozat lett.

Westernként zseniális, western sorozatként eddig szerintem az eddigi legjobb, van ebben minden. Egyéb történetmesélésben pedig igazi Yellowstone feeling. Tom Hanks is feltűnik egy apró szerepben, de nem miatta lett marha jó a szereposztás. Igazi dráma, na. Nagyon összerakták!
 

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 244
24 249
113
Egy örök klasszikus:
Ezt a filmet ma nem engednék nyugaton leforgatni, abban biztos vagyok....
Végig néztem, már csak dacból is, kicsit lefáradtam. A filmben jelzett lehetséges múlt akár valósággá is válhat.
"Megyek" nézek egy kis 13-as raktárt. :)
 

hendrick

Well-Known Member
2018. június 30.
2 813
4 986
113
Aranyos film. Csak egy kicsit olyan Disney-s verzió. Jó családapa, jó férj, megértő család. Ezeknél az embereknél ez általában nem így szokott alakulni. A Narcos legalább valóságszagúbb. A kirendelt ügynökök családi/szociális életére és lelki állapotára tekintettel is.
 
  • Tetszik
Reactions: Luthero

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 559
80 908
113
Nem tudja vki, hogy az HBO GO tartalma milyen arányban található meg az HBO Maxon? Mindjárt megszűnik a GO, nem akarok olyan sorozatba belekezdeni, amit a MAXon majd nem tudok folytatni.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 559
80 908
113
Alternatív forrásokból tudod pótolni a hiányzó részeket.
Pont azért töröltem le őket, mert már sok helyet foglalt a megnézetlen alternatív forrás, és a GOn fent volt minden. A Black Sails 2 évadát megnéztem alternatív forrásból, letöröltem, erre mire folytatni akartam volna a GOn, onnan is leszedték. Van pár befejezetlenem, március végéig be akartam fejezni őket, úgy látom bele kell húznom a március 8 miatt.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Egy talicska woke fos, mesékkel meg varázslókkal, nulla logikával, ugyanannyi fizikával, zöld-rózsaszín köddel.
 
W

Wilson

Guest
Aranyos film. Csak egy kicsit olyan Disney-s verzió. Jó családapa, jó férj, megértő család. Ezeknél az embereknél ez általában nem így szokott alakulni. A Narcos legalább valóságszagúbb. A kirendelt ügynökök családi/szociális életére és lelki állapotára tekintettel is.
Azért van némi alapja, hiszen az életben sokszor előfordul, hogy azok az emberek kattanak be akikről a környezete úgy gondolta, hogy egy legyenek sem tudna ártani, kedves jószándékú ember, mondjuk az is igaz, hogy ezek az esetek túlnyomó részben sajnos a családon belüli erőszak kapcsán kerülnek be a híradásokba.
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
11 487
14 276
113
Enyhe Spoiler az Ethernals- Örökkévalók c. filmmel kapcsolatban:

A Tiamut nevű istenség Magyarországon születik meg:


5fd3670b6c47fedec0c66458699c1b2b.jpg