Filmek és sorozatok

Ha valaki jókat akar nevetni.
2 évad, szinkronasan és felirattal is a Netflixen.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Megnéztem a Borderlands játékból készült filmet , eléggé felejthető lett. Értelmetlen katyvasz, pedig vannak benne jó színészek

• Tetszik
Reactions: beta and fip7
Megnéztem a Borderlands játékból készült filmet , eléggé felejthető lett. Értelmetlen katyvasz, pedig vannak benne jó színészek
Ennyire félre castingolt filmet is rég láttam. Az 55 éves Cate Blanchett mint akcióhős, meg Kevin Hart mint szuperkatona. A Robot Jack Black meg rohadt idegesítő volt.
De nincs is igazán történet a film mögött, csak megtörténnek az események, minden convenient.
Legalább nem volt túl nyújtva.

• Tetszik
Reactions: Lator and fip7
Ennyire félre castingolt filmet is rég láttam. Az 55 éves Cate Blanchett mint akcióhős, meg Kevin Hart mint szuperkatona. A Robot Jack Black meg rohadt idegesítő volt.
De nincs is igazán történet a film mögött, csak megtörténnek az események, minden convenient.
Legalább nem volt túl nyújtva.

Nekem végig az volt az érzésem, mintha direkt nem akartak volna jó filmet csinálni.

"Avosok I-III." - valaki tudja, merre talalom ezt meg a teves online archivumban (azaz nezheto minosegben)...?

Meg a Chrudinakekkal csinalta a Kubinyi, de a "hitkozseg" felhaborodott, hogy miert kell az avosok jellemzoen zsido szarmazasat emliteni, erre a gerinctelen Nahlik ill Kocsis L. letiltotta:

kocsislmihalylevele.jpg

"Avosok I-III." - valaki tudja, merre talalom ezt meg a teves online archivumban (azaz nezheto minosegben)...?

Meg a Chrudinakekkal csinalta a Kubinyi, de a "hitkozseg" felhaborodott, hogy miert kell az avosok jellemzoen zsido szarmazasat emliteni, erre a gerinctelen Nahlik

Meg a Chrudinakekkal csinalta a Kubinyi, de a "hitkozseg" felhaborodott, hogy miert kell az avosok jellemzoen zsido szarmazasat emliteni, erre a gerinctelen Nahlik ill Kocsis L. letiltotta:

kocsislmihalylevele.jpg

Ne feledkezz meg az archiválásról!

Elég jó videó, a történelmi filmek korhűségéről:

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Elég jó videó, a történelmi filmek korhűségéről:

A Trónok Harca és a Gyűrűk Ura az mikor volt törtenelmi alkotás? :D