Nem nyitható meg ez a remek valami itt nálunk…
Ez ,csak magyar szinkronnal
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nyitható meg ez a remek valami itt nálunk…
Ez ,csak magyar szinkronnal
Na ez megnyitható, de erre meg nem vagyok kíváncsi…Ez ,csak magyar szinkronnal
pedig jófajta óóódúúúsööneösterreich, meg romyschneider, meg ferencjóska is van benneNa ez megnyitható, de erre meg nem vagyok kíváncsi…
Ja, megpedig jófajta óóódúúúsööneösterreich, meg romyschneider, meg ferencjóska is van benne
Én olyan négy és öt éves korom között láttam a Reanimator című filmet. Meg a Prince of Darknesst, A Paraziták Éjszakáját, a Péntek 13-at, az Élőholtak Éjszakáját és tök egészséges a lelkivilágom.
Ezt mire fel vették elő megint?Még nem láttam itt.
Egyik szemem sir, másik nevet.
Nem ugyanaz, a régebbi amiből nem lett semmi az a Piszkos Fred közbelép lett volna, ez az új ez meg a Piszkos Fred, a kapitány. És elvileg ez tényleg el is készül.Ezt mire fel vették elő megint?
Tudom, hogy nem ugyan az, de amikor az általam betett videó készült akkor is ugyan ekkora lelkesedés fogadta, még ha jól emlékszem a fórumon is be lett akkor rakva, promó videóval, saját honlappal stb...Nem ugyanaz, a régebbi amiből nem lett semmi az a Piszkos Fred közbelép lett volna, ez az új ez meg a Piszkos Fred, a kapitány. És elvileg ez tényleg el is készül.
ez is jó:Imádtam, mikor adták...akkor voltam közvetlen öregségi nyugdíj után! Volt időm nézni! A legjobb!
Látta valaki a Free Rainer c német filmet?
A mások élete 2006
német filmdráma, 137 perc, 2006 Kelet-Berlin, 1983 novembere, hat évvel a berlini fal leomlása előtt: az NDK és állambiztonsági szolgálata még elnyomja a (másként) gondolkodókat, és kíméletlen megfigyelő-besúgó rendszere mindenkit behálóz. Ennek a gépezetnek tökéletes fogaskereke Gerd Wiesler százados (Ulrich Mühe), akit politikai nyomásra egy sikeres színpadi szerzőre, Georg Dreymanra (Sebastian Koch) és élettársára, az ünnepelt színésznőre Christa-Maria Sielandra (Martina Gedeck) állítanak. A rendszerhez vakon hű Wiesler, a mások életét figyelve hamarosan ráébred saját élete kisszerűségére.
A mások élete 2006
német filmdráma, 137 perc, 2006 Kelet-Berlin, 1983 novembere, hat évvel a berlini fal leomlása előtt: az NDK és állambiztonsági szolgálata még elnyomja a (másként) gondolkodókat, és kíméletlen megfigyelő-besúgó rendszere mindenkit behálóz. Ennek a gépezetnek tökéletes fogaskereke Gerd Wiesler...ok.ru