FNSS Pars / DefTech AV8

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tacticool

Well-Known Member
2015. január 12.
1 126
3 085
113
2014 decemberében a Maláj Hadsereg hivatalosan hadrendbe állította a török FNSS Pars helyi igényekhez továbbfejlesztett és helyben gyártott változatát, a DefTech AV8-at. 12 darabot adtak át az eddig megrendelt 257-ből.
Ennek örömére gondoltam, nyitok egy témát erről a meglehetősen jónak tűnő, modern járműről.

lvevugh9760h1msgkyzw.jpg

5hb6ai5te7919wpw64q.jpg

bxpxrpfl2l7et581tw0.jpg


https://youtube.com/watch?v=K9k9jMMG4to</a></a>

https://www.youtube.com/watch?v=1LmYuvvZ8y4</a></a>
 
 • Tetszik
Reactions: tarzaan

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
10 048
10 290
113
Érdekes, hogy a torony mennyire hátul van.

Mert a motor az MT-LB-hez meg a Fuchs-hoz hasonlóan a vezető mögött található.


Amúgy a 4x4-esnek lenen helye a közepes dandárban pl. felderítő járműként, ill. páncéltörő rakétahordozóként.