R
rejsz felügyelő
Guest
Ok, köszönöm.
Nincs mit! Ennyi jutott eszembe, talán valaki kiegészít.
Más: a szerbek nem sz@rral gurítanak.
http://www.armyrecognition.com/part...ech_systems_serbia_partner_2017_12806173.html
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ok, köszönöm.
Csak én érzem feleslegesnek a "lopakodó" képességet egy motorcsónak esetében? Folyón még a nagy sebességnek sem feltétlenül van értelme (mert vízalatti fa vagy homokpad vagy mind2). Szóval ez a kategória, ahol bármire ráraksz egy géppuskát és lefested zöldre abból egy ilyen funkciójú eszköz lesz. Radar meg hogy érzékel egy ilyen cuccot? Folyó két oldalán fák, benne fák, homokpadok, kanyarok, a vízszint a part alatt van. Ennyi erővel tengót is lehetne építeni...Nincs mit! Ennyi jutott eszembe, talán valaki kiegészít.
Más: a szerbek nem sz@rral gurítanak.
http://www.armyrecognition.com/part...ech_systems_serbia_partner_2017_12806173.html
Csak én érzem feleslegesnek a "lopakodó" képességet egy motorcsónak esetében? Folyón még a nagy sebességnek sem feltétlenül van értelme (mert vízalatti fa vagy homokpad vagy mind2). Szóval ez a kategória, ahol bármire ráraksz egy géppuskát és lefested zöldre abból egy ilyen funkciójú eszköz lesz. Radar meg hogy érzékel egy ilyen cuccot? Folyó két oldalán fák, benne fák, homokpadok, kanyarok, a vízszint a part alatt van. Ennyi erővel tengót is lehetne építeni...
Pont erről beszélek. Milyen olyan radart ismerünk, ami megtalál egy folyamon egy csónakot?! A folyamok és a parti vizek legfőbb tulajdonsága, hogy kanyarognak és magas partfalaik vannak. Ilyen helyre inkább infra kamerát vagy víz alatti mikrofont lehet használni felderítésre, nem radart... Biztos van olyan pézes közel-keleti ország, ami ilyet is megvesz, de ez az aranyozott wc kefe esete.Folyamra és parti vizekre tervezték.
ez egy grafika, egy terv, illetve egy elképzelés, lehetnek különbségek, én is észleltem, azt gondolom nem azonos verzió
ne is zavarjon, hogy az ukránok 120mm-es alnavető hordozó platformjáról van szóAhogy ismerem a szerbeket az is marad, egy terv a sok közzül!
Annyi szent, hogy imádnak makettezni, mások papíron tervezgetnek, esetleg készítenek szép fantáziarajzokat, addig a szerbek nem, ők szép maketteket készítenek.
Biztos van valamilyen komolyabb makettező klub Belgrádban
ne is zavarjon, hogy az ukránok 120mm-es alnavető hordozó platformjáról van szó
egyébként a szerb hadiipart fikázni magyarhonból elég vastagbőrös, mondom úgy, hogy nem igazán kedvelem őket
Írhatnál róla bővebben is valamit...Roraima oszt
Brazil tengerészet folyami járőrhajói.Írhatnál róla bővebben is valamit...
Kb. csak néhány sort találtam róla mindenhol. Gondoltam, hátha te belefutottál róla egy részletesebb írásba valahol.Brazil tengerészet folyami járőrhajói.
Az Amazonas tud vadulni, így indokolt a magasított orr.
Egyébként meg úgy néz ki, mint ami épp süllyed.
Brazilian Navy - Marinha do Brasil - Seaforces Online
brazilian navy marinha do brasil ships frigate corvette destroyer opv aviation helicopterwww.seaforces.org
Kb. csak néhány sort találtam róla mindenhol. Gondoltam, hátha te belefutottál róla egy részletesebb írásba valahol.
Amúgy érdekesnek tűnik, meg van pár jópofa fotó is benne
+
Hát kb ilyenekbe:
Itt minden le van írva. Ha más nem gugli translate.
Nyilván a brazilok meg tök hülyék és olyan hajókat csinálnak, amiket aztán nem tudnak használni...Egy panceeltoro raketa vagy ongyilkos dron es vege...Kabitoszertermesztok ellen,karhatalmi erodemonstraciora talan jo.Hatalmas kulso meretek idealis celpont.Dnyeperen is a minel nagyobb sebessegu minel kisebb celfeluletu csonakok lehetnek tulelokepessek.
Leirtam mire jo..Minden masra alkalmatlan.Nem irtam hogy hulyek.Nyilván a brazilok meg tök hülyék és olyan hajókat csinálnak, amiket aztán nem tudnak használni...