Ket kedvencem a kaves hight proteines cuclival az elen.A hús+sajt már amúgy is teljesen a luxuscikk kategóriába esik Mo-n![]()
a lidlis? ( a kávés nem finom)Ket kedvencem a kaves hight proteines cuclival az elen.
Igen minden reggel egy finom szendviccsel azt eszem. Bar itt romaniaban is vettem es itt sokkal finomabb…a lidlis? ( a kávés nem finom)
ezt most nem tudom értelmezni, milyen kávén van cumi?Ket kedvencem a kaves hight proteines cuclival az elen.
ezt most nem tudom értelmezni, milyen kávén van cumi?
De milyen cucli??Ket kedvencem a kaves hight proteines cuclival az elen.![]()

/Minden reggel ilyet iszol aztán csodálod, hogy nincs pénzedIgen minden reggel egy finom szendviccsel azt eszem. Bar itt romaniaban is vettem es itt sokkal finomabb…

Rendes kavet is iszomDe milyen cucli??![]()
/meg mé nem rendes kávét iszol/

Nem olyan dragaMinden reggel ilyet iszol aztán csodálod, hogy nincs pénzed![]()

Oláhoknál vagy?Ha a Kárpátok környékén,vegyél házi sajtot.Árulják őket az út szélén.Asszony kedvence,a bivalysajt már sajnos eltünt,de a többi is nagyon jó.Igen minden reggel egy finom szendviccsel azt eszem. Bar itt romaniaban is vettem es itt sokkal finomabb…
Igen itt vagyok a hegyekben es vettem pont ma 1kg hazi sajtot meg kolbasztOláhoknál vagy?Ha a Kárpátok környékén,vegyél házi sajtot.Árulják őket az út szélén.Asszony kedvence,a bivalysajt már sajnos eltünt,de a többi is nagyon jó.

az a tüske?Nem olyan draga
De jogos kritika mar leszokoban vagyok rola inkabb a komuves actimel![]()
Probáld ki a száritott birkasonkát is.Igen itt vagyok a hegyekben es vettem pont ma 1kg hazi sajtot meg kolbaszt![]()
Most megyek sütőpapírért meg elfogyott a vaj isrohangálni 10x a boltba,

Meg ne sértődjünk már, hogy egy (valójában kettő, Armata+Bradley) elszúrt videó miatt nem írok le valakit,
amikor a többi cucca nézhető
Relaxációs idő van: lehet bejglit, mézeskalácsot sütni, káposztát tölteni, rohangálni 10x a boltba, csomagolópapírt keresni stb![]()
Engem láttatok volna most,hogy jöttem haza.Portugálbol jöttem hollandon és csehen keresztűl,odafele olasznak-asszony minden országbol rendelt két nagy szatyorra való cuccot......Franciába röhögőgörcsöt kapott a húspultos kiscsaj,hogy az okostelón át válogatja a birkahúst a házimacska.Mikor jön velem,az mégrosszabb.Az összes utbaeső boltba be akar menni.....Útszámozást vagy városneveket nem jegyzi meg,dehogy melyik boltba melyik országba mit érdemes venni,azt álmábol felébresztve fújja.Most megyek sütőpapírért meg elfogyott a vaj is![]()
Én most rohantam még el a macskának venni 3 féle ünnepibb kajákataz okostelón át válogatja a birkahúst a házimacska.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..