impstou
…..
(Leállhatnátok ezzel a kapcsás szolgáltatóval

kerem?impstou
…..
(Leállhatnátok ezzel a kapcsás szolgáltatóval![]()

/ 

Nálam mindig van olyan, amiből pikk-pakk készíthető meleg étel, ill a fagyasztóban is mindig van valami. Pl pizzatészta (házi, of kórsz), ami kiolvasztva, rápakolva a cuccokat előmelegített sütőben kb 12 perc, vagy a maradékot is fagyasztom, mert kinek van kedve 3 napig ugyanazt enni, de később még jó lesz. Vészhelyzet esetére.Aki futárral hozat ennivalót, elvesztette élete felett az irányitást. Csak azt remélem, nem pizza volt.![]()
Hagyomány és modernitás (Ikea-s madaras tálca még egy külön lájkot érne). Keveslem a hagymát, ez nekem max. két falat, kerülnek is a családtagjaim ilyen péntek esti "kihágások" után.óóóó igen
![]()

Legjobb szalonnázó kés. Részemről sosem kedveltem ezeket az ilyen-olyan taktikai, stb túlgondolt eszközöketOpinel.![]()

Szallonázó használata nem kérdés. Én régen minden piacon amit meglátogattam, vettem bicskát. Akkoriban az árak mai szemmel nevetségesek voltak. Aztán pár kivételével elajándékoztam.Legjobb szalonnázó kés. Részemről sosem kedveltem ezeket az ilyen-olyan taktikai, stb túlgondolt eszközöket![]()
No9 van még, szénacél pengés, nem rozsdamentes. De vmiért annak a formája mégsem kapott meg.Szallonázó használata nem kérdés. Én régen minden piacon amit meglátogattam, vettem bicskát. Akkoriban az árak mai szemmel nevetségesek voltak. Aztán pár kivételével elajándékoztam.
Opinel No8 a napi bugylibicskám. Zseniális ár-érték arány.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..