<!--[if gte mso 9]>-->
<!--[if gte mso 9]>-->
Normal
0
21
false
false
false
HU
X-NONE
X-NONE
<!--[if gte mso 9]>-->
<!--[if gte mso 10]>-->
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Normál táblázat";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
text-align:center;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
<p class="MsoNormal">Kedves Fórumozók! Elméletileg van egy hiper nemzeti kormányunk, akinek van(?) egy Hadik terve, meg a nemzeti szót mér lassan a WC papír elé is odateszi (félreértés ne essék, még mindig nemzetibbnek tartom, mint akármelyik elődjét). Nézzük ilyen oldalról. Értem, hogy a román gyártja majd, exportálja meg, hogy a fejlesztőnek biztos komoly lóvé fog belőle bejönni, de sajna ez engem nem vígasztal. Miért is? Mint már írták előttem, ez a fegyver a fegyverpiac egyik Ferrarija. Ha tetszik ha nem, ezt a-tól z-ig itthon kell tartani. Ha annyira dobálóznak a nemzeti szóval, akkor kéne köztük lenni olyan „felelős” embernek, aki azt mondja, hogy: A magyar ipar felkészült (már vagy száz éve, komolyabb ipari múltunk van mint bármelyik szomszédunknak (kivéve:A)), adunk egy-két milliárdot (lehet rázni a fejet, ez nem volna olyan nagy lóvé, sorolhatnám milyen balfaszságokra megy el több), új üzemcsarnok, új gépek, új munkások (mert nem csak az AUDI vagy a GE tud munkahelyet teremteni), beállítunk egy kisebb marketinges csoportot az ügy elejére, és máris van mit betennünk a következő választási kiadványba! De nincs annyi ész, hogy ebben fantáziát és pénzt lássanak!!! Mert mint írtátok már: a fegyver az fúúúújj!!!