Tudom, wikipedia, de itt sincs megemlítve az automata működés, egyik Gepárdnál sem.tök lényegtelen mit tartasz kizártnak vagy mit sem a tények azok tények maradnak véleménytől függetlenül.

![]()
Ez GM 6 Lynx. Szerintem két külön fegyver
![]()
Ez GM 6 Lynx. Szerintem két külön fegyver
Kizárt.de ha akkora tudor a csávó
Kizárt.
. (Mindenesetre tényleg nem tudom milyen fegyver lehet ez.) Leghamarabb hiteles infót a fejlesztések témájában úgyis a Portfolio, Jogalappal, esetleg Zord fog lehozni.Hülyeségről ne legyél meggyőzhető.Tudom, wikipedia, de itt sincs megemlítve az automata működés, egyik Gepárdnál sem.
Illetve amikor jó 20 éve Táborfalván bemutattak párat, ott se említették.
Van forgó-tolózáras meg öntöltő.
Automata nincs, nem is volt
Meggyőzhető vagyok, de valamit legalább linkelj.
Neki sem hisz.
A fegyvernek a tipusa C50 és C50 Light .Na rákerestem, ez az egész kép amit kitett "New Hungarian Weapons." címmel és 0 infóval, komment szerint Lynx, de forrás rá sehol, ez a csatorna egyébként meg a pontosságáról híres a legkevésbé.
A GM 6 Lynx-re csak nyomokban hasonlít, teljesen más a test, a szereléksínek helyzete, csőszájfék, elsütőszerkezet, markolat, tárfészek, tus. Nem azt mondom hogy kizárt hogy a Sero átdolgozta és ez lett az eredménye, de ha akkora tudor a csávó írhatna többet is, mert egyik se szerepelt eddig az új magyar fegyvercsalád portfóliójában.
![]()
A csóka Seres László a sero egyik tulaja.A fegyvernek a tipusa C50 és C50 Light .
Eléggé valószínű, hogy a SERO Kft.-hez van köze, ugyanis ezeket a videókat találtam a youtube-on SRS László felhasználótól. (Seres László?)
A pali biztosan magyar. Nem csak a neve miatt, de többi feltöltött videója közül az egyiknek az a címe, hogy "Pörgős"
Azért gondolom, hogy köze van a feygverhez, mert ez egy fegyver 2 altípusáról van szó. Sima felhasználó minek venne 2 ennyire hasonló fegyvert?
Szia,az a nagyon közel 1000 m ... egy pszh méretű célre. és mivel rombolópuska... nem mesterlövész...

Szia,
Nyilvan te sokkal tobbet lottel ilyen jellegu fegyverekkel, de nezd meg, hogy ez a fegyver hany kilo, milyen komoly allvanyon van, es ennek ellenere szemmel jol lathatoan billen a csove:
Itt is latszik, hogy beremeg a cso:
Szerintem nyilvanvalo, hogy egy kb 1/10 sulyu fegyver sokkal kevesbe stabil, sorozatlovesnel brutalisan beleng.
Söndörödik b+!odasöndörödik

Engem azért már igen.De ez őt nem zavarja.

Hát.Söndörödik b+!![]()
![]()
Engem azért már igen.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..