Jaaaaa. hát. Nagyságrendileg akár még stimmelhet is.arra gondoltam hogy mennyit indítottak az oroszok
Jaaaaa. hát. Nagyságrendileg akár még stimmelhet is.arra gondoltam hogy mennyit indítottak az oroszok
És ebből egyetlen egyet se sikerült lefilmezni. Valami még a Zelenszkij stúdiónak se megy.2022 szeptember és 2023 januárja között a Geparddal 540 Sahed-136 drónt semmisítettek meg.
csak épp jó néhány lelövés fent van youtube-on!És ebből egyetlen egyet se sikerült lefilmezni. Valami még a Zelenszkij stúdiónak se megy.

Vegigszenvedtem, dogunalmas volt, egyetlen egy Shahed leloves nem volt benn, ellenben 4-5x ismételtek meg régi 70-es évekbeli német oktatofilmeket a Gepardrol.csak épp jó néhány lelövés fent van youtube-on!
Egy videó a sok közül, amiben több lelölvés is látható:
A 200 km/h-val sem repülő, személyautó méretű eszközök (mint a Shahed-136) lelövése már a második világháborúban sem jelentett problémát. Pláne nem probléma egy 80-as évekbeli légvédelmi rendszernek.
Ezt a "nyugati technika nem tud semmit" dumát már laposföld-hívő szinten nyomatják itt páran - veled az élen...
Sürgősen menjél szemészhez!Vegigszenvedtem, dogunalmas volt, egyetlen egy Shahed leloves nem volt benn, ellenben 4-5x ismételtek meg régi 70-es évekbeli német oktatofilmeket a Gepardrol.
Szerintem rossz videót tettél be.

Te hova mész ha más is azt látja amit én?Sürgősen menjél szemészhez!
Na jó, ez már "laposföldhívő szint"! Hagyjuk abba!Te hova mész ha más is azt látja amit én?

www.rheinmetall.com

www.rheinmetall.com
				elvileg még kell lenni 35 db Gepard SPAAG-nak, mi a fészkes fenéért nem azokat modernizálják, mint az oláhok?
Defensie koopt 22 nieuwe rupsvoertuigen om drones uit de lucht te schieten
"We moeten nu en in de toekomst beter opgewassen zijn tegen vijandelijke drones en andere dreigingen vanuit de lucht", zegt staatssecretaris Tuinman.nos.nl
Azok már ukrajnában vannak vagy oda készülnek.elvileg még kell lenni 35 db Gepard SPAAG-nak, mi a fészkes fenéért nem azokat modernizálják, mint az oláhok?
Itt már mindenki hülye !?
Nem lennék különösebben meglepve, ha kiderülne, hogy a jordánok 60 gépe mellett már Ukrajnában vannak a megmaradt holland vasak is.elvileg még kell lenni 35 db Gepard SPAAG-nak, mi a fészkes fenéért nem azokat modernizálják, mint az oláhok?
Itt már mindenki hülye !?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..