Mert akkor oda a garancia?Szörnyű, nem engedik őket gányolni.
Ezeknek a járgányoknak már tökmindegy!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert akkor oda a garancia?Szörnyű, nem engedik őket gányolni.
Szerintem inkább üzemeltetési kultúra. A németek a fronton cserélték volna ezeket, mert lehet, hogy így drágább, de jóval gyorsabb és üzembiztosabb megoldás ami összességében javítja a rendlkezésre állást (azzal, hogy kevesebb időt tölt a javítóban) és a harcértéket (azzal, hogy üzembiztosabb az új alkatrész mint a gányolt).Mert akkor oda a garancia?
Ezeknek a járgányoknak már tökmindegy!
Csak az ukránok az életükért küzdenek: "minden megoldás érdekel" a hozzáállás.Szerintem inkább üzemeltetési kultúra. A németek a fronton cserélték volna ezeket, mert lehet, hogy így drágább, de jóval gyorsabb és üzembiztosabb megoldás ami összességében javítja a rendlkezésre állást (azzal, hogy kevesebb időt tölt a javítóban) és a harcértéket (azzal, hogy üzembiztosabb az új alkatrész mint a gányolt).
Bocsánat, hogy a NATO nem arra készítette fel már 50 éve sem a haditechnikáját, hogy azt mindenfajta üzemeltetési feltétel megléte nélkül használja egy harmadik fél aki ráadásul sebtében kapta segélyként.Csak az ukránok az életükért küzdenek: "minden megoldás érdekel" a hozzáállás.
A németek már sosem akarják vissza ezeket a járműveket, ajándékként kapott eszközök az ukránok sem várnak tőlük semmiféle garanciát vagy jótállást. Szóval saját szakállukra bütykölgessék csak! Egy rajzot ehhez elküldeni nem egy nagy kérés...
Talán az állhat emögött hogy 50+ éves doksikat előásni nem könnyű a németeknek...
Nem igaz mer 5400- at le tetszett hagyni egy 0-t2022 szeptember és 2023 januárja között a Geparddal 540 Sahed-136 drónt semmisítettek meg.
forrás?Nem igaz mer 5400- at le tetszett hagyni egy 0-t
Hát amúgy mennyi lehet ez a teljes bevetett mennyiségnek? 10% 5?2022 szeptember és 2023 januárja között a Geparddal 540 Sahed-136 drónt semmisítettek meg.
Hát amúgy mennyi lehet ez a teljes bevetett mennyiségnek? 10% 5?
szerintem ez picit alá van becsülveRussia has fired 7,400 missiles, 3,700 Shahed drones in war so far, Kyiv says (2023 dec 21 állapot szerint)
Mindjárt jönnek az "okos" kommentek hogy szar a Gepard, mert 85%-át a drónoknak nem lőtte le!
Pont védelemre vannak használva és szerintem több védendő célpont van, mint gepárd...szerintem ez picit alá van becsülve
Mármint az Ukrajnára indított drónok száma vagy lelövések száma?szerintem ez picit alá van becsülve
Pont védelemre vannak használva és szerintem több védendő célpont van, mint gepárd...
arra gondoltam hogy mennyit indítottak az oroszokMármint az Ukrajnára indított drónok száma vagy lelövések száma?
A drónok 850%-át lelütték!Russia has fired 7,400 missiles, 3,700 Shahed drones in war so far, Kyiv says (2023 dec 21 állapot szerint)
Mindjárt jönnek az "okos" kommentek hogy szar a Gepard, mert 85%-át a drónoknak nem lőtte le!
szerintem tévedtél 500 nullát!A drónok 850%-át lelütték!
Jaaaaa. hát. Nagyságrendileg akár még stimmelhet is.arra gondoltam hogy mennyit indítottak az oroszok