Jól értelmezem ez inkább rendvédelmi különlegesnek első sorban?
Ez hadi fegyver és igen biztosan átszerelhető.Jól értelmezem ez inkább rendvédelmi különlegesnek első sorban?
Felhúzó kar átszerelhető bal kezeseknek?
Jól értelmezem ez inkább rendvédelmi különlegesnek első sorban?
Miért kenhetnéd a fejedre? Nem bullpup, hogy a hüvelyt az arcodba vágja.Ennél szerintem jobb kérdés hogy hüvelykivetés átszerelhető-e (vannak rajta csavarok) és ha igen, mi kell hozzá (külön lemezborítás, eltérő zárdugattyú? stb.). Mert anélkül fejedre kenheted hogy a felhúzó kar melyik oldalon van.
Miért kenhetnéd a fejedre? Nem bullpup, hogy a hüvelyt az arcodba vágja.
Az egész világnak jó, csak te találtál már megint valamit.Végülis ha az arcod előtt száll el az teljesen jó.
Neked.![]()
Az egész világnak jó, csak te találtál már megint valamit.
Kérdezz meg egy balkezes lövőt, hogy hányszor vert az AK vagy bármi más az arcába a hüvelyt. Segítek, soha. A gázokat meg ugyanúgy beszívod.... nem is értem hogy akkor eddig miért csinálta az egész világ a kézifegyvereit, hogy nem a pofád előtt repkedjenek a hüvelyek és ne szippants be minden lövésnél lőporgázt. Miért nem baloldalon van a hüvelykivetés a jobbkezeseknek is?
ÉRT-HET-ET-LEN
De annyira nem fontos, hogy megcsinálják a karabèlyokat átszerelhetőre. 1-2 bullpup kivètelèvel, ahol tènyleg komoly problèma.... nem is értem hogy akkor eddig miért csinálta az egész világ a kézifegyvereit, hogy nem a pofád előtt repkedjenek a hüvelyek és ne szippants be minden lövésnél lőporgázt. Miért nem baloldalon van a hüvelykivetés a jobbkezeseknek is?
ÉRT-HET-ET-LEN
Hát mivel a ksk már rendszeresítette nem.Jól értelmezem ez inkább rendvédelmi különlegesnek első sorban?
Én meg már sokat feljetettem a német nyelvbőlHát mivel a ksk már rendszeresítette nem.
Nèmetül meg csak mutogatni tudok.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..