Gépkarabélyok

Minek rakod be ugyan azt két helyre is?
Egyáltalán minek külön kínai topic mindennek?
Ebben nagyon is igazad van. Egy rakás topikot össze kéne vonni és általánosabbra faragni és nem hagyni feldarabolva egy rakás típus közt.
El is indítottam egy ilyen folyamatfélét, aminek az lett az eredménye, hogy összevontam az ázsiai tüzérségi eszközöket egy topikba, de aztán Phoenix közbelépet és lebeszélt róla. Ha jól meggondoljuk a Paladin, Archer, AS-90, PZH 2000 szinte soha nem generál beszélgetést, ami működik az az "Új fejlesztésű tüzérségi eszközök" topik, ami ugyebár jóval általánosabb.
Jelen pillanatban úgy vagyok vele, hogy a kínai lőfegyveres topikot átalakítom egy általánosabbra ahova bemehet majd különféle alakulatok összetétele, felszereltsége stb.

Ezt nem értem.Külön topik annak kell ami önmagában is eltart egy topikot pl nincs értelme egy nagy harckocsi topiknak mert egy Abrams simán eltart egy topikot de a gépkarabélyoknál, pisztolyoknál, géppuskáknál stb nincs értelme aprózni semmilyen szinten.Pl az önjáró tüzérségnél sincs értelme aprózni semmilyen formában.

Ezt nem értem.Külön topik annak kell ami önmagában is eltart egy topikot pl nincs értelme egy nagy harckocsi topiknak mert egy Abrams simán eltart egy topikot de a gépkarabélyoknál, pisztolyoknál, géppuskáknál stb nincs értelme aprózni semmilyen szinten.Pl az önjáró tüzérségnél sincs értelme aprózni semmilyen formában.
De, ezek szerint érted.

Ezt akartad és ezt nem engedt a sötét nagyúr!
(ha jól értettem amit írtá)
Még a kezdetek kezdetén ezt akartam, mikor a fórum és a blog még nem volt összevonva. Akartam még egy plusz szintet a struktúrába, országos esetleg kontinenses általános topikoknak, ott ahol nincs olyan fegyvertípus ami elvinne egy topikot.
Pl. ha az első generációs vadászgépeket nézzük, oda bőven elég lenne a keleti és a nyugati blokknak két topik és kész.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Luthero
Jé van a MSBS karabélynak 7,62x39 verziója.

• Tetszik
Reactions: Luthero
A Rheinmetall és a Steyr közös terméke az RS556 moduláris karabély kicsit közelebbről

E közben a legyeleknél.
https://www.facebook.com/Fabryka-Br...SBHpjSGEyl118dsutqC0jIZdCRbWFCcb_3Y4jLbFTHyug

25487176_1631612740233117_8686349712445493931_o.jpg

25439063_1631612816899776_7238058426276528526_o.jpg

25440230_1631612846899773_1336942168381442354_o.jpg

" A Holland Tengerészgyalogság különleges műveleti alakulata (NL MARSOF) bejelentette, hogy a SIG Sauer MCX gépkarabélyt rendszeresíti, ami legmeglepőbb, hogy a NATO-ban nem rendszeresített .300 BLK (AAC Blackout) kaliberben. A 7,62x35 mm-es lőszerből 1,82 millió darabot vásároltak, ezek között FMJ, szubszonikus és plasztik magvas lövedéktípusúak is vannak. "

• Tetszik
Reactions: fip7 and endre
" A Holland Tengerészgyalogság különleges műveleti alakulata (NL MARSOF) bejelentette, hogy a SIG Sauer MCX gépkarabélyt rendszeresíti, ami legmeglepőbb, hogy a NATO-ban nem rendszeresített .300 BLK (AAC Blackout) kaliberben. A 7,62x35 mm-es lőszerből 1,82 millió darabot vásároltak, ezek között FMJ, szubszonikus és plasztik magvas lövedéktípusúak is vannak. "

A Blackoutot a subsonic miatt választja az aki azt választja.

• Tetszik
Reactions: endre and wolfram