Gépkarabélyok

Ha jól emlékszem, volt már külön topikja, de 10 év után kb. 5 hozzászólás volt benne, ezért meg lett szüntetve és a hozzászólások átkerültek ebbe a topikba.

A Kalasnyikov topicba hogy termelődtek modellreleváns hozzászólások, addig az AR-ről nem ?

A Seregben kábé 3 + 6-okat lövetnek, tapasztalatszerzésre alkalmatlan, és akkor rosszabb esetben netes videók alapján, jobb esetben lőklub tagság alapján lehet vitázni.

A Kalasnyikov topicba hogy termelődtek modellreleváns hozzászólások, addig az AR-ről nem ?

A Seregben kábé 3 + 6-okat lövetnek, tapasztalatszerzésre alkalmatlan, és akkor rosszabb esetben netes videók alapján, jobb esetben lőklub tagság alapján lehet vitázni.
Nemtom te hol lőttél 3+6-ot de még a repülős ismerőseim is 30 felett szoktak egy lövészeten, nemhogy a harcolók...

Ez mikor volt?

Nemtom te hol lőttél 3+6-ot de még a repülős ismerőseim is 30 felett szoktak egy lövészeten, nemhogy a harcolók...
Én majd két hete lőttem 3kör 1+6+3-at. Meg kellett lőnünk a békeműveleti egyest, hogy legyen annak is lőeredménye.

Alapkiképzésen színleges foglalkozás volt a lövészetünk, első lövészeten 30-at lőttük, a másodikon 12-őt gépkarabéllyal, azóta nem volt semmi. A biztonságosságra törekedtek, nem a hatékonyságra.

Ha nem lennék lőklubos, soha nem lőnék.

• Tetszik
Reactions: cirqle
Amúgy szerintem azért van több hozzászólás az ak-nál mert a volt katona fórumtársaknak az volt a kezében AR meg sosem.

Elismerem, nekem is AK-63D volt a seregben, azon kívül AK-74M / Szajga-M3 EXP-01 az első fegyverem, jövőre lesz AR-em. De nem adom el, hanem mindkettőt tartok. És ugyanabban a kaliberben, 556-osban vannak / lesznek.

Alapkiképzésen színleges foglalkozás volt a lövészetünk, első lövészeten 30-at lőttük, a másodikon 12-őt gépkarabéllyal, azóta nem volt semmi. A biztonságosságra törekedtek, nem a hatékonyságra.

Ha nem lennék lőklubos, soha nem lőnék.
Éves lövészetnek meg kéne lennie minimum ha nem harcoló alakulatnál is vagy. Vagy nem vagy még bent egy éve?

Igen. A bal szemem miatt diszkvalifikáltak harcolóból, pedig lőklubban a szemüveg semmiben nem zavar. Meg a nagy hadseregeknél is vannak szemüveges katonák, harcolóban, csak itthon vannak elavult követelmények.
Ja usmc vagy delta forces nem baj.
De magyar lövész nem lehetsz.

Megint divik ez a faszság?
Kètezres èvek közepén leszoltak róla az emberhiány miatt.