Gépkarabélyok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
606
1 562
93
Új videó:

The US Army's New Mk18? The Compact SIG SPEAR ASSAULTER K​


The US Army's new MK18 could be the Compact SIG SPEAR known as the SIG SPEAR ASSAULTER or SHORTY SPEAR. This 9 inch variant retains much of the power of the Spear but in a much more compact size. This variant could easily be seen within US Special Operations in the near future as the design is smoothed out and perfected. Although there are problems with this variant we discuss all of the pros and cons of this very interesting compact weapon system.

 
  • Tetszik
Reactions: Luthero and endre

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 523
76 318
113
MKE Presents MPT 76 X39mm Rifle Version...

Q3r6tXziloKNo0ImITTGXc7QH979uaB7WP1BMcAN.webp
 

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
8 951
30 138
113
Miben lesz mas @krisss tudsz errol valamit?
A CZUB, a Colt CZ Group tagja bemutatta az új CZ BREN 3 gépkarabélyt. A CZ BREN 3 két standard kaliberben és többféle hordóhosszban érkezik. Az 5,56 × 45-ös NATO kaliberű változat 7", 11", 14,5" vagy 16,5"-es hordóval kapható. A 300 AAC Blackout kaliberű változat 7" vagy 9"-es hordóval kapható. A teljesen kétkezes, AR-stílusú kezelőszervek közé tartozik a 45°-os tüzelési mód választó, a tárkioldó és a csavarzár/kioldó. A nem kölcsönös töltő fogantyú a lőfegyver mindkét oldalán található. Az egyik oldalon fix fogantyú, a másik oldalon összecsukható fogantyú található, mindkét fogantyú cserélhető. Az égési gáz elszívása három állású gáznyílás-szabályozóval állítható. A CZ BREN 3 összecsukható, négyállású teleszkópos készlettel van felszerelve, PDW-stílusú négyállású teleszkópos készlet is elérhető. A meghosszabbított elülső rész könnyen cserélhető. A felhasználó választhat a STANAG 4694 vagy a Suppressor-Ready előlap közül is – ez utóbbit a szupresszor felszerelésére méretezték.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 523
76 318
113

GQQq2QcWkAAFIO_

GQQq2QbXcAA4ZHV


The third generation of the extremely popular CZ BREN assault rifle platform, which is currently in the arsenal of the Czech Army and other armed forces around the world, has just been released at EUROSATORY 2024 in Paris!

The innovative, modular multi-caliber CZ BREN 3 model stands out for its high accuracy, extreme durability, impressive shooting comfort and absolute reliability. All versions of the third generation CZ BREN meet the demanding requirements of NATO AC/225 D/14 tests and users can fully rely on them for reliable operation in the most demanding conditions, such as high or low temperatures, salt water, sand, mud or contaminated air.

The CZ BREN 3 series of select-fire models is exclusively available for use by official armed forces.
 

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
4 985
12 782
113
A Česká zbrojovka kifejlesztette a CZ BREN 3 gépkarabély új modelljét



 
  • Tetszik
Reactions: Ashtar and Ocses

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 843
35 196
113
A Česká zbrojovka kifejlesztette a CZ BREN 3 gépkarabély új modelljét



ezzel a rövid csővel hangtompítóval vajon mire képes?
 
  • Tetszik
Reactions: Ocses